Ahojte hráte niekto Tajomné kniznice od Martinusu? Mám rada martinusacke súťaže 🤣
Čo vravíte na dnešné indície? Môžme si poradiť 🙂
@hruska91 nebude to nejaký nadčlovek-alchymista? 🙂 zatiaľ na to neviem prísť
Začalo to dnes tu je link: https://www.martinus.sk/tajomnekniznice
Tiež som úplne mimo... Má to byť postava z fantasy série, aspoň podľa toho, čo radia na fb, a to nie je moja šálka kávy vôbec.
Ja som myslela či to nemôže byt nejaká postava z Duny od F. Herberta ale tam ich je dosť a neviem na koho by to sedelo keď na nič neprídem skúsim to
@hruska91 podľa nápovied v tej fb skupine Knižná šifra mi to príde ako nejaký kráľ zo série od G.R.R Martina, ale vôbec to nečítam, tak nemám potuchy.
Aj ja každý rok súťažím, pripnem sa k Vám 🙂
Ja som stratená tiež, nepomohli ani nápovedy na FB, tak uvidíme aká bude ďalšia pomôcka o 12tej
@ivanabat nevzalo ho...
@michellemary skúsila som tiež, meh škoda
Je to postava z knih od J.R.R. Tolkiena 😊
@lienocka9793 aj som si myslela, len ešte prísť na kto ktorá 😂
@lienocka9793 toto vobec nie je moj zaner, absolutne sa nechytam zatial 🙈
@katesocka niekto zlý, kto niečo vytvoril, a chce vládnuť... ale ja tiež neviem
Sauron 🫣😉
@zuzuliennka1 Tolkienove najznámejšie knihy a podľa názvu sa už odvíja aj postava 😊
Ja som uhadla. Je to z pana prstenov 😉
@michellemary áno áno, keď som napísala komentár tu, tak som išla vyskúšať práve jeho 😂
@lienocka9793 dakujem, toto pomohlo, sice som Pana prstenov necitala ani nevidela, ale zadavala som podla google vsetky postavy, a je to tam😁😁
@michellemary tak tento komentár bol ten, ktorý mi rozsvietil žiarovku 😅 LOTR som síce nečítala, ale Saurona z počutia poznám.
Inak snažím sa súťažiť každý rok a zatiaľ som ešte nikdy nič nevyhrala 🥲 tak snáď tento rok sa konečne podarí 🤞🤞🤞
Dlho som rozmyslala a skusala a teda spravna odpoved by ma samu nenapadla.
Ďakujem, veľmi pomohli napovedy❤️
Pripnem sa aj ja lebo netuším čo to je
Kazdy rok hram, len teraz mi tolame hlavu 😀😀
Ale uz som prisla, len odpovede by bolo dobre dat do sukromnej spravy a tu len napovedy…
🙂 pripajam sa sem iba
Kedy to zacalo? Ani som nezbadala....predvlani tu bolo tiez take forum a dost sme si tam radili, mohlo by sa to aj tu rozbehnut 🙂