Ahoj viem ze už je jedno vlákno ale tam baby píšu rovno odpovede, preto zakladám toto že by sme si tu radili ale tak nepriamo v napovedách aby sme neprišli o to dobrodružstvo z hrania tak kto chce nech sa pripojí ale teda prosím žiadne správne odpovede nepísat ďakujem 🙂 veľa šťastia
@gejb mne to ani zabrat nedalo, nestihla som sa zamyslieť lebo hneď na mňa vyskočila odpoveď v skupine keď som pozerala napovedy 🤣🤣🤣🤣
Dosť ma to tiež potrápilo. Skúšal som všeličo. Ide o krutého vládcu. A ten vlastní niečo čo ženy radi nosia. Pužíva sa to aj na svadbách.
@mamanika771 super aj mne vadia odpovede chcem sama na to prist, ci ked uz neviem v sukromnej sa da vzdy poradit
Áno aj ja som za vlákno bez odpovedí, teším sa❤️
A čo baby prišli ste na to?
📌👍👍👍
Ahojte, tak dnešok je trochu ľahší, prišla som na to už takto zrána... Uberajte sa tým draculom...
Dnes mi veľmi pomohli napovedy na modrom koníku, tieto knihy som nečítala... Doplo mi to keď tu na modrom koníku niekto napísal že sa tak volá Gáboríková dcéra... Ďakujem ❤️
Dakujem tá nápoveda s dcérou Gáboríka nemá chybu.
pripájam sa aj ja🙂
Ja som najprv precitala "co ma naučila SVOKRA" 🤣🤣🤣
@lamonita Presne, presne toto som ja citala dva dni kym som rozmyslala co to je so svokrou.. ked som to DOBRE precitala, tak mi bolo hned vsetko jasne.
Vedel by niekto na dnešnú otázku nejakú nápovedu? Akosi sa nechytám 🙂
@ostradecka - Drž sa napovedy Sicília ktorá postava sa ti okamžite vybaví?
@rubinka dakujem, pomohlo 🙂
Prosím vás aká je dnešná odpoveď vôbec na to neviem prísť
@petrasuleky sicilsky mafián 😉
Byť či nebyť? To je otázka
@patterson parádna nápoveda, ďakujem 🙂
to neboal napoveda, to bola hotova odpoved ;) uz sem nepridem pred otvorenim martinusu viac :D
@simca06022011 prídeš či neprídeš? To je otázka.
@bloger :D nepridem :DD
Nezabudnite dnes na bonus...
Neviete prosím pomôcť s tým bonusom... Ďakujem 🙂
@mamanika771📌 ....sice mi to dnes dalo zabrať, ale s napovedami som uhadla..😁 kvôli knihe Zarathustra som vyhľadávala všetkých možných hrdinov Perzie 😁 teda poradim, ze tudy cesta nevede 😁