Ahojte, viete mi niekto poradiť s dnešnou postavou v tajomnej knižnici ? Zatiaľ mi všetko išlo skvele no dnes mi to asi nepáli :D. Budem rada za Vašu pomoc
@kiwinka317 Alica
mna trosku mrzi, ze tu pisete rovno spravne odpovede. preco si tu, zienky, neradite tak, aby ste neprezradili hned odpoved, ktoru tam treba napisat?🙂 vas to nebavi hadat? o com to potom je? :D clovek sem chce nakuknut, prist si po nejaku radu/napovedu a toto tu na mna vykukne :D otras.
no mas pravdu, uz nebudem, pojdem inam, kde si radia normalne a zmysluplne :D zakazdym tu najdem spravnu odpoved, ale tym nemyslim len teba :D
@uhgara ja to robím už tak, že najprv idem na stránku Martinusu a až keď si veľmi, veľmi neviem poradiť, tak hľadám nápovedu v diskusii. Tiež ma baví hádať. Ja som tiež veľmi rada, že dievčatá poradia, ale vlastne sa tým stráca princíp súťaže, že sa zapojí len ten, ktorý je naozaj šikovný a vie.
Dnes na prvy sup super
Prosím, vie mi niekto poradiť dnešnú hádanku?
Tak som na to už prišla. Knižný hrdina si vyrobí plavidlo, v ktorom okrem iného aj objavuje podmorské hlbiny.
Ja som dnes hneď vedela o co ide ale ani jednu postavu z knihy mi to neberie nechapem
tajný bonus dnes na prvý pokus. Konečne.
https://www.modrykonik.sk/forum/vsetko-o-knihach/tajomne-kniznice-martinus-sutaz-2/?page=10#post-86066701