Vcera som kupila neterke knihu v Pantha Rhei, ale zistila som, ze taku uz ma. Bola som ju s pokladnicnym blokom vratit na predajni Pantha Rhei a odmietli mi vratit peniaze. Mate s tym skusenost? Som velmi nespokojna.
Pozri si ich reklamačný poriadok. Knihy späť neberú, len ak sa jedná o chybný výtlačok.
@slovenka753 Dakujem, to su zakony 😂 Vsetko, len aby nevysli v ustrety zakonikovi. To uz polske Pepco vracia peniaze do 7 dni. Chore na hlavicku by som povedala, ked donesem novy tovar s blockom.
To by si potom každý kupoval knihy, rýchlo precital a vrátil. 🤷♀️🤷♀️
Neviem co je na tom zvláštne. .. Knihy späť neberú späť kvôli autorským právam predsa🙄
Presne ako hovorí @petronellla87 , knihy späť sa neberú kvôli autorským právam. Tam nejde o to, že by ti nechceli výjsť v ústrety
Knihy ti nezoberu spat. Mne jedine zobrali fixky v ten den kupene, esteze som ich hned doma vyskusala a polka nepisala. Tak mi vratili peniaze. Ale knihy nie...
ja som knihu tiež vrátila ALE peniaze nevrátili vybrala som si inú v tej cene
tento tyzden sa mi to stalo v Martinuse, povedala som mu nech mi ukaze podmienky kde to ma uvedene... hladal to tam cely oplaseny a nenasiel... vzala som na vymenu inu zvysok doplatila, ale viem, ze uz tam nekupim
Ale berú, knihy, berú... akurát vymenia za inú, nedajú peniaze.
@lamonita Mne ide o duplicitny dar, ja som tu knihu chcela vratit do 24hodin od kupenia. Nevidim v tom problem. A to urcite neberu v nasom uzasnom state. Pantha Rhei u mna skoncil. A knihy o 2-3€ drahsie ako inde predavaju.
Myslím ze zákazníkom sa vychádza maximálne v ústrety. Ale nechápem prečo by ti mali zobrať späť zakúpený tovar, ktorý nie je vadný a mohla si si ho vopred o chytať a obzriet. Vedela si co kupuješ. De fakto je to ja chyba ze si si nezistila vopred ci tu knihu obdarovaný ma alebo nie.
Viem, ze Martinus mal niekedy, ze v takomto pripade vratia peniaze resp. vymenia za iny tovar. Na knihe vidno ci bola citana.
V Panta Rhei som raz vratila knihu, v ktorej boli skladacky, ale boli tam 2x rovnake a nedalo sa poskladat z toho nic. Vtedy mi vymenili za iny kus. Mozno to zavisi aj od veduceho predajne. Mozno skusit v nejakej inej predajni vratit.
Zvlástne , ja som toto presne urobila v martinuse , kupila som knihu krsniatku , ktoru mal . Isla som ju vymenit
Nevyhovaraj sa na štát, sú to bežné podmienky a pravidlá predajcov,
Tovar kúpený v kamennej predajni ti zobrať nemusia. Nemáš na to žiadny nárok.