Sklamala vás nejaká obľúbená kniha?

8. sep 2024

Ahojte.
Mate nejaku knihu, okolo ktorej bolo velke „halo”, vsade ste ju videli, vela sa o nej hovorilo, aka je super a kazdy ju cital, chvalil a vam prisla strasne slaba? Ak ano, aka kniha?

dobryden
8. sep 2024

Ano,konkretne kniha Cestujem sama,uplny prepadák.

dobryden
8. sep 2024

A celkovo aj knihy ako Snehuliak nic ,moc.

sissy27
8. sep 2024

Dievca vo vlaku, 50 odtienov sivej (specialne 2. a 3.cast)

jaja20
8. sep 2024

Tajomstvo 👎

biba_18
8. sep 2024

mňa nie. nejak ma obišlo čítanie vyhajpovaných kníh…

autor
8. sep 2024

Mna napr. Kde si sa vydala, tam si mlieko pytaj. Citatelna bola podla mna len prva polovica knihy, zvysok bol taky mdly, citala som uz len zo zotrvacnosti. Kazdy hovoril, ako pri tej knihe niekolkokrat reval a ze este nikdy nezazil z knihy taky silny emocny zazitok. Tak som si ju precitala a teda, taky slabsi priemer…

majkat12
8. sep 2024

Kto chytá v žite 🤷🏼‍♀️

petamich
8. sep 2024

Ja citam braky od nich nikto nic neocakava 🙂

luccija
8. sep 2024

Ja som kúpila knihu psychologickú knihu obklopený psychopatmi a teda úplný prepadák.cakala som od nej viac

juzienka
8. sep 2024

Lepšie by som ten zážitok z prečitania tejto vychvalenej knižky neopísala..... stále som čakala,kedy prídu silné emócie - nepřišli.....
nechcem týmto uraziť tie,ktorých knižka príbeh hlboko dojal, každý máme iný vkus... no ak by niektorá chcela rada knizku predam.

oblecenie99
8. sep 2024

Pár krát som dala šancu Dominikovi Dánovi, ale mňa tie knihy nezaujali.
Ďalej Da Vinciho kód, tá knižka ma až stvala.
Naopak, spomínam si v detstve, ako som bola proti Potterovi, kým ma teda kamoška horko ťažko neprehovorila na knižky. Prvé tri som dala snáď za 2 noci. Je to už viac ako 20 rokov a kúzlo nevyprchalo 🙂

nekonecna_katastrofa
8. sep 2024

Tiež som si tú "Kde si sa vydala...." kúpila podľa recenzií a po pár stranách posunula mamke. Vôbec ma nezaujala. "Boh plače potichu" som si kúpila, lebo tiež mi bola chválená + to krásne vydanie, a vzdala som to. Nemám rada tento druh romantiky, kde od prvej strany je jasné ako sa to bude vyvíjať. Pri prvom dieťati som si kúpila vychvaľovanú knihu o detskom spánku, na mňa fungovala super, hneď som pri nej zaspala 😂 nudila ma, predala som ju. Ja rada čítam detektívky, tam emócie nie sú, ale plačem pri knihách o koncentráku.

mofa
8. sep 2024

Za mna tie knihy od Tormovej Som mama a este jedna. Tak zbytocna literatura, ze sa stale zamyslam preco🙂))

vespertine
8. sep 2024

Inak dobre, že píšete, presne túto knihu som si plánovala kúpiť...😀 Ja neviem, či toto konkrétne nebola nejaká platená reklama cez influencerov, lebo videla som ju práve na instagrame párkrát, ako ju vychvaľovali.

simca06022011
8. sep 2024

Male zeny :DDD prepacte, ale nepochopila som co na tom bolo take super. Asi som precitala vela knih a prislo mi to take obycajne.
A potom chatrč.. to z tych znamych... Na extra propagovane knihy napr na weboch, velmi nedavam nikdy.

lucka_ke
8. sep 2024

ja som si kúpila Emily z Nového mesiaca od autorky, ktorá napísala Annu zo Zeleného domu, recenzie super prvý diel som ešte dočítala a zo zvedavosti kúpila druhý, ale neviem sa prehrýzť cez prvé strany, ako keby to ani nebola tá istá autorka

danyelia
8. sep 2024

Nepamätám si presne názov, boli to 2 knihy tzv. ,,severské krimi,, - obidve mali ocenenia niečo ako Bestseller roka, no nudaa, nuda, nuda, nedostala som sa ani do polky...

oktobermimi
8. sep 2024

Rata sa aj kucharka?
Nazov nieco ako "100 jednoduchych receptov" alebo tak dako(roky nazad som ju dostala) ... a prvy recept? Vytiahneme nohu z mamuta a koren mandragóry utrhnutej pri polnocnom zatmeniu slnka...

bubuska
8. sep 2024

Kde si sa vydala tam si mlieko pýtaj je podľa mňa skvelá kniha. Sklamanie: Rýchlokurz geniality. Odor je úžasný, mám ho rada ako človeka i politika aj kniha je úžasná a skvele vysvetľuje avšak ja som cez to nejako nevedela prelúskať, hlavne cez časť o fyzike. Asi na to treba vyššie IG 😉. Alchymista taktiež som mu neprišla na chuť. A tiež vychvaľované knihy od Allende napríklad Dom duchov. Kukučín Dom v stráni, trápenie 😜.

butterflyeffect
8. sep 2024

Meno vetra… tolko pozitivnych ohlasov a nebola som schopna docitat ani prvu tretinu… pritom tento zaner milujem

maris5
8. sep 2024

Chatrc

h2
8. sep 2024

Váham, či to sem vôbec napísať, lebo je to naozaj pre mnohých úžasná kniha, ale Malý princ.

bubuska
8. sep 2024

@h2 Podporím Ta. 😉

reanda
8. sep 2024

biblia 😀

veronicka1901
8. sep 2024

@bubuska presne aj mňa táto kniha sklamala, pritom milujem našu históriu, všetky klasické knihy mám prečítané. Šikmy kostel má úplne dostal. Keď som niekomu povedala, že ma táto kniha sklamala, tak sa na mňa pozerajú, ako keby som mala dve hlavy 😀

lenkasarka
8. sep 2024

Mengeleho dievča

petrahl
8. sep 2024

Žítkovské bohyne

thereisabear
8. sep 2024

Julie Caplin, na mňa hrozne presladené a gýčové

sarandon
8. sep 2024

Takisto Rýchlokurz genialuty. Neviem prísť na chuť ani cestopisom od Ziburu, hoci je strašne vychválený. Takisto Mních ktorý predal svoje ferari...či ako sa to volalo 🤷‍♀️

victoriab
8. sep 2024

@h2 preco? V com ta sklamala? Mna fascinuje jej nadcasovost