Quiet book - pre ako staré deti?

fiera33
5. sep 2018

Dobry vecer,chcem dcere (14 mesiacov) objednat quiet book a tak sa chcem spytat na vase skusenosti s takouto knihou. Zaujala vase deti? A od akeho veku? Dik

ink
7. sep 2018

Ahoj,
ja som uvažovala o Quiet book pre 2 ročáka, páči sa mu, ale nemyslím si, že sa s ňou hrá účelne a uprednostní vždy iné hry. Vydrží pri nej len chvíľku a miesto lepenia častí so suchým zipom, chce tie časti hádzať po izbe. Pre mňa znak toho, že je to preňho síce lákavé, ale je to na neho ešte skoro. Môj tip je, že využijeme viac v 3. rokoch.

romysisi
10. sep 2018

Moja dcéra ju dostala na Vianoce, ked mala 1,5 roka a hned sa na nu vrhla a nespustila ju hodnu chvilu z oci. Bravam jej ju casto, ked ideme na bohosluzby, osvedcila sa mi, ze sa s nou zabavia niekedy este aj moje starsie deti (4 a 7). Samozrejme, nie vzdy si ju vyberie, ze chce citat prave tuto (ma aj ine oblubene knizky), ale mam s nou celkovo velmi dobre skusenosti uz aj v tomto veku. Teraz, ked uz ma takmer dva a pol roka, si hlada tie narocnejsie aktivity v nej, ako je napriklad prevliekanie snurky do dierok. Odporucam od "piquipi".

vcielkamaja007
Autor odpoveď zmazal
Zobraz