Ahojte, chcela by som sa opýtať, či máte niekto doma túto knižku a či sa oplatí ju kúpiť, predsa len nie je najlacnejšia 😉 Vďaka
nemaju ju niekde normalne v obchode, ze by sa dala aspon prelistovat? 🙂
To vyzerá dobre!!! :(((( KUKnem na internete,že či o tom niečo nepíšu (o tej psychologií) ...možno nájdeme na nete a netreba knižka
Hmm, na Martinuse sú len pozitívne hodnotenia a dá sa tam pozrieť aj krátka ukážka:
https://www.martinus.sk/?page=2&uItem=441765#re...
Aha, pozrite aj Kristina Tormova (Farkašová), mama dvojiciek a aktualne tehotna, citala tuto knizku... 🙂
Precitajte si, aku dala ona recenziu...
@sunshine5 bohuzial recenziu od nej neberiem prilis “vazne”
@mala_bodka prečo?
@nerya odporúčam, prečítala som ju celú spolu s manželom a boli tam pekne vysvetlené štúdie čo a ako bábätko reaguje.- hlavne vývoj nervovej sústavy ako ovplyvňuje jeho správanie a chápanie sveta( Svet emócií, spoločne spanie,plakanie a atď..plno veci čo novopecenych rodičov čakajú ) sú tam štúdie a každý si môže vybrať ako k danej problematike pristúpi...
@rochelle18 ďakujem, našla som ju na bazari lacnejšie troska tak som kúpila a uvidím 🙂
Ja som si ju požičala v knižnici a naozaj je skvelá. Ako pani vyššie v komentári píše je to veľmi dobre vysvetlené . Odporúčam
prosím vás nepredáva niektorá tuto knihu? Ďakujem 🙂
@monika_ku ak by pani nezobral, hlásim sa🙂
Ak niekto nahodou knihu predava,rada odkupim
o knihu od predávajúcej nemám už záujem, je voľná 🙂
Dobrý deň, ak by niekto ešte mal túto knižku, kúpim, vdaka.
@aschkimka kúpim
@rochelle18 mate na predaj knihu?
Odporúčam, je skvelá a to hovorím ako človek z odboru (psychológ)
Je to najma pre rodicov deti 0-1 rok, to len tak na okraj... malo by to byt povinne citanie 🙂
Pridam sa , tiez ma to zaujima 🙂