ahojte, nikdy som neplanovala deti a nevnimala kedy kamosky co ucili svoje deti.. ako, kedy je vhodny cas a neuponahlat nic resp. hrat sa s nimi a tak ich posuvat.. neviem co mam malu ucit, viete mi poradit nejaku knihu o vyvine, vychove..? ani to pomenovat neviem co chcem, som taka amaterka a uz stresujem a to ma mala 6 mesiacov 🥴
Ja veľmi odporúčam Siegel&Bryson - The whole brain child, Hoffman&Cooper&Powell - Kruh bezpečného rodičovstva, to sú také odbornejšie a ako oddychovku Lenivá mama od Anny Bykovovej 🙂
Na telesny vyvin su velmi dobre knihy od evy kiedronovej
skus knihy napr. montessori knihy podla veku - to je celkom fajn su tam napady ako sa hrat s detmi doma s tym co mas , ako podporit deti v tom co ich zaujima a pod. Ak sa chces venovat cisto vychove tak skus zacat napr. Respektovat a byt respektovany, Nastroje pozitivnej rodicovskej vychovy atd 🙂 Ono male dieta jedine co potrebuje je pozornost a pritomnost rodica a podpora toho, co aktualne dieta zaujima 🙂 (nie to co si rodic mysli, ze by ho mohlo zaujimat ;) a to je velky rozdiel 🙂 )