Dobrý deň, viete mi niekto poradiť, ako postupovať, ak si chcem požičiavať e-knihy z knižnice? Mám čítačku PocketBook a v nej zopár kníh - ale vždy len zakúpených. Mám platný čitateľský preukaz. V postupe píšu, že treba mať aplikáciu Palmknihy. cz a cez to. Avšak mne ju nechce nainštalovať. Má chuť a čas mi niekto, prosím, úplne po lopate všetko vysvetliť, ako postupovať, aby som to spojazdnila? Treba nejaké aktualizácie, alebo cez pc, alebo... ? Budem veľmi vďačná. 🙂
Zn.: Nie som technický typ. :D
Bohuzial palmknihy nepodporuju vsetky aplikacie. Aj ja mam novy kindle, kedze mi ho manzel kupil a citam knihy z kniznice na mobile
aha, ďakujem vám, skúsim to teda ešte cez ten mobil...
palmknihy je aplikacia, ktoru stiahnes len do mobilu.
cele to funguje tak, ze z kniznici online pozicias knihu, odkliknes podmienky, na 30 dni ju mas. prihlasis sa do appky, aktualizujes knihy v nej, kniha sa Ti objavi v zozname a citas, ale ver mi, aj mas maly telefon je to hlupost citat na telefone.
knihy z kniznice nenacitas na citacku ( pokial nemas android), z novych ziadna nema.....
Tak spojazdnila som si to cez mobil, len neviem, ci mi neodidu oci 😅 ale dakujem vam velmi pekne, aj toto je fajn alternativa… peknu nedelu prajem 🙂
@raniya ja to mam v tablete, neviem, či sa to dá aj cez čítačku.