Poraďte výnimočnú a nie extra drahú knihu

nazli24
5. dec 2023

Ahojte.
Viete poradiť nejakú perfektnu výnimočnú knihu ?ktorá vo vás zanechala hlbokú stopu a message ?
Nieco môže byť aj spirituálne niečo aj dobre. Biograficke a iné tiez, zo života. Niečo silné taakk asi zo života. Aale nemussi byť niečo čo vás extrémne v živote zaujalo..
Dakujeem rada by som si kúpila takú knihu. Ak by nebola extra dráha..ja mám taakych zopár úžasných napr šťastie nie je nahoda alebo abaja alebo mengeleho dievča alebo fatwa alee napr bestseller chatrč má vôbec nezaujala. Viem, každý má iný vkus. Ale ..naozaj zháňam skkvelu knižku chcem si spraviť radosť naa naroodky dakujem

loliki
5. dec 2023

@nazli24 Kníhkupectvo, internetový obchod, alebo MK podobné diskusie. Posledná možnosť: tehotenská knižka. 🙂 Výnimočná a zadarmo.

nazli24
autor
5. dec 2023

@loliki myslela soom nazvy kníh bez ironiee prosím

nazli24
autor
5. dec 2023

@loliki nechcem to zadarmo ale Max do 15w

deti95060810
5. dec 2023

všetko o knihách - skupina kde ti poradia všetko o knihách...

martinmmartin
6. dec 2023

musime si promluvit o kevinovi - Lionel Shriver .

tykat
6. dec 2023

@nazli24 antikvariaty, tam som nasla vela super knih za zlomok ceny.
Za mna knizka 1984, po nej zostala zatial najvacsia stopa, ale neviem ci je to tvoj "salok kavy".

ivka225
6. dec 2023

Odor: Rychlokurz geniality ... Kundera: Nesmrtelnost

dagmarovita
6. dec 2023

Múdra pani

dagmarovita
6. dec 2023

Ale vypredana vsade

luckajozko21
6. dec 2023

Ja sa prihovaram tiez za Rychlokurz geniality. Nie je to nieco co ta zasiahne do hlbky, ale je to komplexne podany vycuc z kazdej oblasti. Vseobecne znalosti, ktore by proste clovek v dnesnom svete mal mat a bohuzial nema. Pripomenulo mi to vela veci, ktore sa rozoberali na VS a uz som ich stihla zabudnut. Take ktore sa mali ucit na strednej, ale neucili sa... Keby mi toto dali citat niekedy v 18tke....

Zeny ktore behali s vlkmi, Bohaty otec chudobny otec, Preco spime...

viestta
6. dec 2023

Vajce a ja

danica2711
6. dec 2023

@viestta aj ja milujem Vajce

ivka225
6. dec 2023

@viestta Neviem ako pýtajúcej sa, ale tebe sa asi bude páčiť Hostujíci profesoři (Changing places, Profesorská rošáda) a Svět je malý od Davida Lodgea. Ale asi si obidve už čítala.

viestta
6. dec 2023

@ivka225 to sa este ku mne nedostalo. Musim pohladat

veverickav
6. dec 2023

Atómové návyky - James Clear- cca 13 eur nova

mamatroch
6. dec 2023

@nazli24 ja prave citam komiks pre dospelych (kniha, nie casopis) od Paolo Roca: DOM.
Prvykrat som si kupila komiks a paci sa mi... Je o troch dospelych surodencoch, ktori sa po smrti otca vyberu do domu, aby ho cim skor predali, lebo ved peniaze sa zidu. No ako tak davaju dom do poriadku, vynaraju sa v nich spomienky a zistuju, ze to mozno nebude az take lahke, ho predat... Taka pekna knuzka, aj na zamyslenie sa nad vztahmi v rodine a aj to, ze je komiksova, z nej pre mna robi vynimocnu knihu.

tarrra
6. dec 2023

@nazli24 Medeny jazdec od Paullina Simons, trilógia,u mňa osobne na najvyšších priečkach ,ale popozeraj v antikvariatoch a na Bazoši...

ivanka33
6. dec 2023

@viestta kedysi som to čítala Vajce a ja, Mary a ja... už to neviem nikde zohnať...

viestta
6. dec 2023

@ivanka33 mama ma kilometre knih, neviem, ze by kedy nejaku z domu pustila. Tam sa najdu skvosty, ktore teraz nikto nevydava.

michellemary
7. dec 2023
mane01
15. dec 2023

@nazli24 Khaled Hosseini - A hory odpovedali ozvenou