ahojte,
prosím viete doporučiť nejaké knižky na leto, také dobré na spestrenie ? Niečo ako evitovky, ale nemusí byť, niečo historicko- romantické, nie niečo ťažké ako mengeleho dievča.Niečo zaujímavé, v slovenčine, ľahko čítateľné a nemusí to mať zrovna 400 strán. Co vas v poslednej dobe oslovilo, a chceli by ste aby si to precital aj niekto iny? Ziadne fakty, chcem niečo ľahšie stráviteľné, môže byť témy. manželstvo, nevery, rozhody, láska, týranie, hocičo, vďaka, skôr beletriu preferujem
Ďakujem za info
Toro čítam teraz: Marta Fartelova: Odíď z mojich snov.
Predtým som čítala tieto:
Elena Ferrante: Geniálna priateľka, Príbeh nového priezviska, Tí čo odchádzajú - Tí čo prichádzajú
Liane Moriarty je super autorka, ja jej knihy čítam jedným dychom... síce 400-stranové, ale pútavé čítanie 😊
Neviem, či si čítala Milénium od Larssona, ja som zhltla jedným dychom.
ja veľmi rada čítam slovenskú autorku Janu Pronskú...
nie, nečítala som knihy, kt. uvádzate, ale pronskú už mám načítanú, a asi všetko prečítané ) Milenium som nečítala, ani od Moriarty 🙂 skôr by som chcela teraz tento rok, či sú nejaké vychytávky, napr. ako pekne spinkaj, bábika, to sa mi páčilo,alebo všetko okrem pravdy----
mala by to byt jedna knizka, nie trilogia...🙂 na dlhsie..skor nieco kratsie chcem,ale velmi napinave, putave..
jane eyre 😂😂
Moje milovane sú Odviate vetrom všetky,Angelika všetky,Krásna Catherine všetky a mám rada veľmi aj Joy Fieldingovu,pred mesiacom som si cez antikvariat objednala 7 kníh od nej každá po 2-3€,tak sa vytesujem a vychutnávam...
joj, babyyyy, všetko, čo pozerám,čo mi píšete, tak také veľmi nemám rada :( nie je to moj salok kavy, alebo je to trilogia, alebo som uz čítala :(potrebujem nejaku knižku, co vo mne zanechá nejaky dojem, message, chapete, ze este par dni potom, budem na nu myslieť..🙂
A este pred nedavnom som citala Kym uschnu tvoje slzy, Marta Fartelova.
Andrea Rimova
Kamasutra našich klamstiev
Dakujem krasne ani som necakala tolke tipy...ja napr.som ters docitala knihy za facku alebo milovala som manipulatora,alebo prilis osobna znamost..pekne tam rozoberaju to,ako sa dokazu vztahy manzelstvo narusit ...dakujem
Ja mam v plane citat tajomstvo babik.teraz citam dokonale rande. Viem nabehnut do knihkupectva,mame tu to lacnejsie atam pokukam co maju v ponuke,pozriem vzadu obsah a beriem.
Johannes Mario Simmel - Láska je len slovo. Nádherný ľúbostný román, už dlhé roky sa k nemu vraciam. Nie je to síce novinka, no téma je stále aktuálna. Táto kniha v tebe zanechá dojem dlhšie, než len pár dní... Pútavý štýl písania, číta sa sama. A hoci hneď na prvej strane sa dozvieš, ako to celé skončí, rozhodne budeš chcieť vedieť, ako k tomu došlo a prečo..
dkujem pekne 🙂 nieco z toho precitam 🙂
Evzen Bocek - trilogia Aristokratka - ak sa chces pobavit tak rozhodne toto :D moje oblubene 🙂
1. je tu skupina čo sa zaoberá a zhodnotí každú knihu čo kto prečíta
2. radiť človeku ktorého ani nepoznám je ťažké
3. zbehni do knižnice tam je toho na výber veľa preveľa...😉
Nesmies povedat, Vyhorena duha...
Vysnívaná krajina dve časti,to by som radila k tým historicko-romantickým