Poraďte nejaké super knihy na leto

marina24
19. júl 2018

ahojte,
prosím viete doporučiť nejaké knižky na leto, také dobré na spestrenie ? Niečo ako evitovky, ale nemusí byť, niečo historicko- romantické, nie niečo ťažké ako mengeleho dievča.Niečo zaujímavé, v slovenčine, ľahko čítateľné a nemusí to mať zrovna 400 strán. Co vas v poslednej dobe oslovilo, a chceli by ste aby si to precital aj niekto iny? Ziadne fakty, chcem niečo ľahšie stráviteľné, môže byť témy. manželstvo, nevery, rozhody, láska, týranie, hocičo, vďaka, skôr beletriu preferujem
Ďakujem za info

janinah
19. júl 2018

Vysnívaná krajina dve časti,to by som radila k tým historicko-romantickým

nickyva
19. júl 2018

Toro čítam teraz: Marta Fartelova: Odíď z mojich snov.
Predtým som čítala tieto:
Elena Ferrante: Geniálna priateľka, Príbeh nového priezviska, Tí čo odchádzajú - Tí čo prichádzajú

drakvak
19. júl 2018

Liane Moriarty je super autorka, ja jej knihy čítam jedným dychom... síce 400-stranové, ale pútavé čítanie 😊

novana
19. júl 2018

Neviem, či si čítala Milénium od Larssona, ja som zhltla jedným dychom.

katulka1992
19. júl 2018

ja veľmi rada čítam slovenskú autorku Janu Pronskú...

marina24
autor
19. júl 2018

nie, nečítala som knihy, kt. uvádzate, ale pronskú už mám načítanú, a asi všetko prečítané ) Milenium som nečítala, ani od Moriarty 🙂 skôr by som chcela teraz tento rok, či sú nejaké vychytávky, napr. ako pekne spinkaj, bábika, to sa mi páčilo,alebo všetko okrem pravdy----

marina24
autor
19. júl 2018

mala by to byt jedna knizka, nie trilogia...🙂 na dlhsie..skor nieco kratsie chcem,ale velmi napinave, putave..

jana_eyre
19. júl 2018

jane eyre 😂😂

jana_eyre
19. júl 2018

@novana no ale millenium nie je moc lahko stravitelne ako by chcela autorka.. len prudko citatelne..

sendy1977
19. júl 2018

@marina24 skus pozrieť knihy od Kataríny Gillerovej

tarrra
19. júl 2018

Moje milovane sú Odviate vetrom všetky,Angelika všetky,Krásna Catherine všetky a mám rada veľmi aj Joy Fieldingovu,pred mesiacom som si cez antikvariat objednala 7 kníh od nej každá po 2-3€,tak sa vytesujem a vychutnávam...

marina24
autor
19. júl 2018

joj, babyyyy, všetko, čo pozerám,čo mi píšete, tak také veľmi nemám rada :( nie je to moj salok kavy, alebo je to trilogia, alebo som uz čítala :(potrebujem nejaku knižku, co vo mne zanechá nejaky dojem, message, chapete, ze este par dni potom, budem na nu myslieť..🙂

janci05
19. júl 2018

@sendy1977 Akurat dnes som zacala citat Zvlastny pribeh, tak som zvedava aka kniha to bude. Citam prvy krat od tejto autorky.

janci05
19. júl 2018

A este pred nedavnom som citala Kym uschnu tvoje slzy, Marta Fartelova.

sendy1977
19. júl 2018

@janci05 tu som nečítala. Mne sa páčili tieto Ilúzia šťastia, Ráno neplačem, Záhada zadnej izby. Citala som aj Hra na milovanie, ale ta ma neoslovila.

sendy1977
19. júl 2018

@marina24 tak skus Tisíc žiarivých sĺnk
Khaled Hosseini

janci05
19. júl 2018

@sendy1977 Mne to sem tam supne svokra. Rada cita a chodi do kniznice, tak si aj ja nieco precitam. A @marina24 by sa mohla pacit Za naprstok stastia, Eva Dedinska. To ma este napadlo.

noemkanikoletka
19. júl 2018

Andrea Rimova
Kamasutra našich klamstiev

marina24
autor
19. júl 2018

Dakujem krasne ani som necakala tolke tipy...ja napr.som ters docitala knihy za facku alebo milovala som manipulatora,alebo prilis osobna znamost..pekne tam rozoberaju to,ako sa dokazu vztahy manzelstvo narusit ...dakujem

elaela23
20. júl 2018

Ja mam v plane citat tajomstvo babik.teraz citam dokonale rande. Viem nabehnut do knihkupectva,mame tu to lacnejsie atam pokukam co maju v ponuke,pozriem vzadu obsah a beriem.

ellieellie
20. júl 2018

Johannes Mario Simmel - Láska je len slovo. Nádherný ľúbostný román, už dlhé roky sa k nemu vraciam. Nie je to síce novinka, no téma je stále aktuálna. Táto kniha v tebe zanechá dojem dlhšie, než len pár dní... Pútavý štýl písania, číta sa sama. A hoci hneď na prvej strane sa dozvieš, ako to celé skončí, rozhodne budeš chcieť vedieť, ako k tomu došlo a prečo..

marina24
autor
20. júl 2018

dkujem pekne 🙂 nieco z toho precitam 🙂

veronice
20. júl 2018

Evzen Bocek - trilogia Aristokratka - ak sa chces pobavit tak rozhodne toto :D moje oblubene 🙂

deti95060810
20. júl 2018

1. je tu skupina čo sa zaoberá a zhodnotí každú knihu čo kto prečíta
2. radiť človeku ktorého ani nepoznám je ťažké
3. zbehni do knižnice tam je toho na výber veľa preveľa...😉

jaq
21. júl 2018

Nesmies povedat, Vyhorena duha...

111blanka
15. aug 2022

@marina24 Pod Toskanskym slnkom,Najdem si Ta v Rime, Sushi v dusi, Vyvesti Vam Simona