Poraďte mi oddychovú kniha k moru

30. júl 2024

Ahojte dámy, viete mi poradiť nejaké ľahké čítanie k moru, niečo oddychové pri čom vypnem hlavu, ideálne nejaká nežná erotika, romantika, čo by bola dostupná aj ako e-kniha. Môže byť aj v angličtine.

mane01
30. júl 2024

Ja teda moc na romantiku nie som, ale citam jednu seriu a je to take lahko šmrncnute do romantiky a je to lahke, oddychove citanie: ide o seriu Sedem sestier Plejad.

kate_cs
30. júl 2024

Pozri knihy od Ali Hazelwood, je tam aj romantika, aj erotika. 😉 alebo potom od Julie Caplin. Všetky veľmi oddychové čítanie. Mne ale podstatne viac sedí Hazelwood.

alesto
30. júl 2024

Mne z knižnice dala k moru túto: Jedna dobrá vec -
Alexandra Potter. Erotika tam nie je, ale je to ozaj oddychová, pekná kniha. Mala okolo 500 strán, tak postačila. 🏖️

petamich
30. júl 2024

Alexandra Potter ma viacere dobre mne sa pacilo Daj si pozor na zelania, ak mas rada jemno eroticke tak ma oslovila slovenska autorka Nicky Peas a jej tetralogia bratov McLachlanovcov, mam rada aj Juliu Caplin, paci sa mi aj dalsia slovenska autorka co napisala Prokurator a ja a Boss a ja (cosi take, nenapadne mi meno teraz)

thereisabear
30. júl 2024

Vi Keeland, Sara Mia Velinská,

natalia1619
30. júl 2024

Erotika sa mi páčila kniha Habibi, a to teda nie som na tento štýl. Romantika ak si videla film pred tým ako som ta spoznala, kniha a iné od tej istej autorky.

autor
30. júl 2024

Žienky, ďakujem krásne za tipy... idem mrknúť na všetky spomenuté knižky a niečo z toho vyberiem 🙂

martinmmartin
30. júl 2024
jozeffezoj
31. júl 2024

Hlavne sa nevrat domov s nejakým animatorom...

autor
31. júl 2024

@martinmmartin
@jozeffezoj
Už som mala obavy, že dostanem len relevantné odpovede, ale ako vidím môj strach bol neopodstatnený 😃

parvitas
9. aug 2024

mne sa páčili knihy od Abby Jimenez (PAtrím do tvojho sveta), Jenny Colgan (Kníhkupectvo splnených snov), Alexandra Potter (Ďalšie priznania štyridsiatničky...), Travis Baldree (Legendy&Latte), Elizabeth Berg (Příběh Arthura Truluva)