Ahojte zienky, poradte nejaké vami overené a prečítané knihy s tematikou o islame, moslimoch, stredovychodnych statoch, niečo náučné a reálne, romány veľmi nemusím. Už mám prečítané hviezda nad arabskym peklom, vráťte mi moju dceru, tajomstvo závoja ale iné od Bullbeck ma už nenadchli. Budem vdacna 🙂
knihy Magdaleny Frouzovej
@karolinakk skus knihy od emire khidayer. Su asi tri. Pise svoje zazitky a skusenosti, ked v tychto krajinach posobila. Napisala aj roman o tom, volne zalozeny na jej zazitkoch s arabmi.
Ja mam knihy od emire khidayer, spomenuta vyssie, tie su naozaj velmi dobre.. Potom este Imamova dcera o pakistanskych moslimoch, i ked to nie su Arabi, to je az mozno prilis krute..
@petkasaurus problém je v tom že nikde jej knihy neviem zohnat, len ebook a to nechcem. Neposuvas náhodou niektorú?🙂
@tulenka1
@liz_lemon
@moonlight1210 dakujem Vám veľmi pekne za tipy idem hneď pokukať
Kniha Muslimske peklo, prip. už stará ale dobrá Bez dcéry neodídem. Ale to Muslimske peklo bolo miestami až sa mi chcelo plakať...
@karolinakk ja posuvam zivot po arabsky a este ked tak v pasci araba
@nikusiak9 odkupim život po arabsky, máte ss 🙂
@karolinakk ahoj, mozem obidve ked chces.. Kazda bola len raz precitana, takže stav je 100 %
Myslela som konkretne Arabsky svet, ina planeta a Zivot po arabsky
Tisic ziarivych slnk mam
@macekovam môžem poprosiť? Pošlem ss
@karolinakk napadajú má Zana Muhsen Predané, Souad Upalena zaživa, Život pod závojom a pokračovanie Princezná Sultána a jej dcéry, romány od Giny Nahai Kaspicky dážď, Anjel nad Teleránom, potom Knihkupec z Kabulu
@kristinaanna ? :D
@karolinakk to malo ísť inam
Knihy sú o islame a sú z Afganistanu, tisíc žiarivych slnk, majster sarkanov tretia neviem názov. Prečítaj najmä tisíc žiarivych slnk, je tam opísaný život v islame a to dosť vyrazne