Poraďte dobrú knihu

27. okt 2024

Dobrý večer. Dnes som sa prichytila že v posteli, ked uspim maleho dlhooo mobilujem. Väčšinou čítam mk. Nechcem prísť o oči a preto som ss rozhodla znova začať čítať. Viete mi poradiť nejakú dobrú knihu? Mňa veľmi bavila nape Trhlina od Kariku alebo Priepasť. Ale som otvorená aj iným žánrom

lindous
27. okt 2024

Ak sa ti páčia takéto psychothrillery, tak pozri niečo od Fitzeka, ja som prvý od neho čítala Balík 😊

benimnadir
27. okt 2024

Do polnoci doma - za mňa najlepšia kniha z celej mojej knižnice. Ďalej Dievča 11, Ťaživé ticho, Miznuce dievčatá, Najtemnejšia časť noci, Vyrástla som v Gete..

btus
27. okt 2024

ja som kedysi čítala Cooka - z lekárskeho prostredia. Naposledy od Cohana - Spolu. Ale ja si rada prečítam aj Harryho Pottera 🙂

66simonka66
27. okt 2024

Nedávno som čítala od Kariku - Strach. Vyskúšaj, mne sa páčila, alebo mám potom rada knihy od Dana Browna, od neho sa mi veľmi páčila kniha Stratený Symbol, alebo Pôvod, ale Symbol bol za mňa lepší. Minule som narazila aj na knihu Prežila som africké peklo, úplne mimo môj žáner ale chytila ma a prečítala som ju za jeden deň. Potom mám rada knihy scifi-horor ako Metro, ale nikomu v mojom okolí okrem mňa sa Metro nepáčilo. 😃

ruxandra
27. okt 2024

Pozvánka od Fitzeka. Velmi pútavý pribeh, nevedela som sa od knihy odtrhnúť a záver absolutne nečakaný

avanka
28. okt 2024

celé série od Arlidge, obe od Bryndzu, Patricia Gibney, Angela Marsons, Graham Masterson a pod

mia2906
28. okt 2024

Tiež mám rada thrilery. Páčilo sa mi Pomocníčka, alebo Polnočná kniznica, alebo teraz čítam Fitzeka - Noe

emmabenkova
28. okt 2024
anouschka5
29. okt 2024

Dáma v zlatom

purple_wolf
29. okt 2024

naslouchac... je to ceske fantazy a je na velke povudovanie fakt dobre