Ahojte, prosím o nejaké tipy na napínavé detektívky či trilery na čítanie. Mám rada tento žáner, no v posledných rokoch nemám veľký prehľad. Napíšte autor-názov. Vďaka!
Naposledy som čítala "Žena v okne (A. J. Finn)". Celkom fajn 🙂
Vďaka 🙂 od Deavera nepoznám a som zvedavá, vypožičiam si z knižnice, máme celkom dobre zásobenú. Dána poznám, aj teraz čítam. Od Nesba som čítala Snehuliak - to bolo dosť napínavé a zaujímavá bola aj kniha Headhunters. Akú dobrú knihu od neho ešte odporúčate? Páčila sa mi tiež detektívka Jorn Lier Horst - Jaskynný muž alebo Henning Mankell - O krok vpredu. Ani Žena v okne nepoznám, uvidím čo zoženiem 🙂
Krstný otec
Ja som citala vsetky od Lars Kepler,za mna super
@deti95060810 To som si vždy chcela prečítať, také kultové dielo. Páčilo sa vám?
Nesbo, Kepler, Archer, Jorgen Brekke, Samuel Bjork, Edwardson a Ake, Hjorth a Rosenfield, Chevy Stevensova, Lone Theilsova, Horst Lorn Lier
Kepkerovky jednoznačne, mam prečítané všetky 😊
* Keplerovky
Skor by som to citala postupne,ma to trochu nadvaznost,hlavna postava je jeden detektiv
Dominik Dán 👍
Nočný vták (Brian Freeman), Žena v okne (Finn)
John Sandford-všetky knihy, sú výborné
@zuzulienaba Nadväzujú na seba, či radšej čítať zaradom?
jednoznačne Lars Kepler, M.J Arlidge je bombový, Bernard Minier...Marsonsová, Camilla lackberg
@katmac asi najlepšia kniha akú som čítala...prečítaš jedným dychom - resp. ja som prečítala. Dokonca kniha sa mi vidí lepšia ako film... 😉
Ešte pozri Hennihg Mankell - Neviditeľný múr.... teraz to čítam, išlo to aj v telke - Wallander... od tohto spisovateľov je titulov viac...
@deti95060810 Wallander je môj obľúbený detektív 🙂
@katmac Odporúčam Chrisa Cartera a jeho sériu s detektívom Robertom Hunterom. Ostáva mi najnovšia desiata kniha zo série a je naozaj super!
Ja odporucam knihy od Jeffery Deaver, specialne tie s vysetrovatelom Lincolnom Rhymom. Napr.Hodinar, Zveratel kosti, Horiaci drot, Spiaca panna, Tanecnik...