Poraďte, akú encyklopédiu kúpiť priateľovi.

xjakubikovak
5. feb 2020

Zdravím 🙂 chcela by som priatelovi k narodeninám kupit nejaku encyklopediu (ked bol mladsi tak ich mal kopu ale predal ich a uz viac krat sa vyjadril ze ho mrzi ze ich predal) tak mu chcem postupne nejake kupit. Ide o to že encyklopedii je asi milion tak ma zaujima ci nemate doma fakt nejake pekne idealne by bolo jeby to je cela edicia ( jedna o zvieratach, o vesmiere, vede atd.) nieco ako Zakladny kamen rodinnej kniznice ale z tych uz su niektore vypredane. P.s uz nemam vela casu tak sa obraciam na vas mozno mi nieco poradite 🙂

deti95060810
5. feb 2020

načo encykl. keď na internete nájdeš všetko....😉
ale keď tak chceš tak daj si poradiť v kníhkupectve ....isto toho majú vééééľa....

xjakubikovak
autor
5. feb 2020

@deti95060810 ja by som si knihu nikdy na internete neprecitala 🙂 kniha je proste kniha 🙂 ... bola som v panta rhei ale take co som chxela mali iba 2, z toho tu jednu co som.spominala a z tej mali len jednu cast pretoze tie knihy vychadzali.okolo roku 2014 a ze oni maju macsinou len od roku 2015

modrykoniicek
5. feb 2020

@xjakubikovak Ja by som ti mile rada jednu odporučila kde je fakt, že vsetko môj muž ju má dodnes ale tá kniha sa už nepredáva minimálne 20 rokov.

Skúsť zájsť do kníhkupectva alebo pozrieť niečo na internete.Ale asi je lepšie knihu vidieť aj obsahovo.

lintu
6. feb 2020

Tie knihy chceš vyslovene nové a v top stave? Ak by ti na tom až tak nezáležalo, na facebooku sú bazárové skupiny s knihami. Vieš si tam pridať dopyt. Trebárs aj na tú ZKRK edíciu. Nie každý tie encyklopédie číta. U niektorých sú to naozaj len poličkové ležiaky. Možno by sa ti z nich v blízkej dobe podarilo zohnať aspoň pár aj takto.

lintu
6. feb 2020

Ak priateľ veľmi smúti za titulmi, ktoré mal, skús pozrieť aj niečo z nich, ak ich menovito spomína. Pri spomienkových predmetoch ani trošku obúchaná kniha neznamená veľkú katastrofu.