Dievcata, co ste tuto knihu citali, mate doma niektora muza, ktory ma iny jazyk lasky ako sex? Ci zvysne 4 su vyhradne pre zeny? 😅
Určite sú aj normálny muži ,čo nevidia v živote len sex ale napr.skutky služby ,slová uistenia dávajú na prvé miesto...
Môj má slova ujistenia.
To, že muž má rád sex a je mu to fyzicky príjemné (a v obvyklom prípade má vyššie libido než jeho partnerka, tak sa to javí, ako by to chcel stále), ešte neznamená, že je to zároveň aj jeho primárnym jazykom lásky pre vzťah.
Neviem, či som sa vyjadril dosť zrozumiteľne, dúfam, že áno (v zmysle, že sex je viac "fyzická" potreba, zatiaľ čo jazyk lásky je skôr "duševná/duchovná" potreba).
@lilitela presne tak ako píše
@hefo ... Môj priateľ má napríklad jazyk lásky fyzicky dotyk, ale sex je čo sa týka toho niekde na konci.. proste on odomna cíti lásku vtedy, keď sa ho dotykam, pobozkam ho len tak, že ho pacnem po zadku keď ide okolo mňa a tak..🙂 nie keď mu poviem, naznacim, že poďme na to.. asi si to zle vysvetľuješ.. aj v tej knihe opísal spisovatel , že to nie je len o sexe ten jazyk lásky.
Aj môj má aj slová uistenia. Viac krát sa mi to potvrdilo aj v praxi 🙂
@lilitela tak nehovorím, že nikdy by si nevybral sex, ale sex je len jedna z možností, ktoré robievame. Často by sme mohli mať sex, ale radšej sa rozprávame, alebo sa hráme nejakú spoločenskú hru, alebo sa len tak blaznime (tancujeme, alebo si dávame rôzne logické alebo matematické hádanky 😂😂😂). Sex je naozaj len jedna z mnohých našich spoločných aktivít.
@lilitela môj, jeho jazyk lásky je pozornosť