Su tam prosim take recepty, čo piekli účinkujúci v show alebo iné?
@sissy27 ano vsetko co sa pieklo v tej show je na internete. Preto sa pýtam, lebo recepty čo sa mi páčili som si uložila.
@terezkaarthuramax ja sa m si kúpila knihu Petry tothovej je bola som z nej nadšená no ale nakoniec som z nej piekla asi 2 koláče 🤣 hlavne preto že nemám čas na to takže aj toto treba zvážiť ísť niekde do kníhkupectva si to pozrieť a zvážiť či nie sú veľmi náročné tie recepty na pripravu
A hlavne ak su tam take recepty ako bol na ich puncovy kolac, ktory sa nedal jest a s piskotou si mohla hlavu rozbit....
neoplatí, mám doma kopec kníh s receptami a nikto ich nechce ani za 1 euro
Sú tam len tie recepty čo piekli v show, ale nie všetky. Za mňa sa to vôbec neoplatí.
@lucka_ke ake máš knižky? Kľudne do správy mi môžeš hodiť, milujem cukrárske knihy 🙂
Ja mám jednu knihu z prvej série. Sú tam 2/3 receptov čo piekli. Ďalšie som už nekúpila, ako píšu dá sa to dohľadať na nete a piekla som z nej možno jeden recept
@terezkaarthuramax podla mna sa v dnesnej dobe neoplati kupovat ziadnu kucharsku knihu - vsetko najdes na internete, aj na youtube mas aj s videonavodmi.