Ahojte, ktoré knihy od Dominika Dana odporúčate? Ďakujem
Žiadnu. Čítam veľa, mám rada žáner krimi detektívka triller, Dán je za mňa nečitateľný.
Prvych 5-10. Potom to uz je take ako z fabriky
Všetky . Za mňa top autor
Skús ktorúkoľvek a uvidíš. Buď ťa to chytí, alebo to nebude tvoja šálka kávy, nevyskúšaš, nevieš. Mne sa páčili všetky, ktoré som čítala.
Zacni od zaciatku. Ja mam jeho knihy rada. A isla som od prvej. Niektore na seba nadvazuju, tak aby si bola pripadne v obraze.
@zuzitko74 čítala som poslednú, ta čo vyšla teraz na Vianoce a páčila sa mi
Na wikipedii nájdeš aj chronologické poradie, ako na seba nadväzujú.
Tiez sa mi viac pacia starsie knihy nez tie najnovsie. Prvych par som citala náhodne ale zle som sa orientovala vo vztahoch/odkazoch na minulost kedze sa pribehy odohravaju od 80tych rokov po prítomnosť, takze zvysne som citala chronologicky (vydaval ich v roznom poradi)
Tie starsie sa mi viac pacili, mam doma celu zbierku, ale nie z kazdej som bola nadsena. Mam rada aj Kariku z sk spisovatelov krimi.
Prečítala som tie prvé, niektore aj 3x. Posledne nič moc
Mne sa velmi pacila Sara, ale aj tieto novsie su dobre. Ja si rada citam vsetky aj ked po tych rokoch uz vo vacsine pripadov viem ako sa bude ta kniha uberat a koncit. Ale teda urcite by som isla chronologicky lebo niekedy musim googlit co sa stalo 😄
Ja čítam za radom tak ako sú na Wikipedii, milujem jeho knihy ešte mám rada aj Larsa keplera, tiež krimi séria s joonom linom .
Tie knihy na prebale vzadu co su vsetky casti, to tiez je chronologicky? Ci podla toho sa nemam drzat?
@ayato akurat citam Lovca kralikov z kniznice A potom 2x novy D. Dan od Jeziska 🙂
Mne sa pacilo Nehanebne neviniatko... zaujimavy zaver.
@la_dolce_vita ja už mám všetky prečítané okrem poslednej, čakám kedy vyjde v slovenskom jazyku. Teraz som skúsila prejsť na iný žáner, trochu sú oddýchnuť od vrážd, ale nejako mi to čítanie nejde .
@magnum2008 tie na prebale nie sú chronologicky. Kukni si na Wikipédii, tam to je zoradené
@ayato to chapem 🙂). Sem tam tiez nieco vyskusam z kniznice a najma tie typicke knihy pre zeny romanticke uz nezvladam. Vynimkou je Simona Monyova, tu mam celu tvorbu doma a xkrat precitane.
Od neho mám prečítané len dve. Cela číslo 17 a Beštia. Obe sa mi páčili.
@la_dolce_vita ja romantické ani nečítam, asi jednu v živote som prečítala aj to som bola zamilovaná pubertiačka vtedy 😃... Skúsila som teraz " duchariny" akože, je to čitateľné , ale nezaujalo ma to tak, že by som tie knihy hltala ako Keplera . Už mesiac mám rozčítanú 300 stranovú , Keplera som za týždeň mala vždy prečítaného. Skúšala som aj erotické romány, ale to som nebola schopná ani dočítať
Tu som našla kompletnú chronológiu aj odporúčania: https://www.lifezone.sk/dominik-dan-knihy-poradie/
Prvé knihy bola naozaj kvalita. Potom išli len ako na bežiacom páse. Niektoré kvalitnejsie, no inak nasilu písané. V podstate som prečítala všetky, tak za deň, dňa posledné, no hneď ich predám. Už mám iných kvalitných autorov v záujme.
@jannika10 akých napríklad?
Citala som asi dve a teda nejak extra ma nenadchli
Vsetky 🤣🤣