Odporučte knihu

nikelca
28. okt 2024

Ahojte poradte čo čítať. Dala som si záväzok prečítať 100 kníh a tak chodím do knižnice a zberám čo mi tam padne do oka. Je však prekvapivé kolko kníh bolo ozaj takých, že som bola rada, že sú len požičané... Z tých super bolo Veľké leto, Hodiny chémie, Deň trifidov, hocičo od kinga... Mám rada autorov ako Deaver a Hailey, Milujem Kinga a Backmana pre štýl akým píšu. Nemusí to byť novinka. Len smer, ktorým sa skúsiť dnes v knižnici vydať 🙂

bavlnka92
28. okt 2024

Sarah J. Maas Trón zo skla séria -fantasy
J. Niven Všetky skvelé miesta - young-adult

adka3321
28. okt 2024

@nikelca Pozri knihy od Bernard Minier, je podobny ako Deaver alebo Robert Galbraith (Rowlingova) seria o Cormoranovi Strikovi.

benimnadir
28. okt 2024

@nikelca cintorín zvieratiek, do polnoci doma, dievča 11, stratené dievčatá v Paríži...

diefca
28. okt 2024

@nikelca z krimi serii mi este napadaju autori Lars Kepler, Stieg Larsson, Peter May (seria z ostrova Lewis). Na odlahcenie vsetky knihy od Ziburu a na vaznejsie temy romany od Mornstajnovej a Dvorakovej. Potom este z uplne ineho sudka Khaled Hosseini (Kite Runner), Betty Mahmoody, Henri Charriere, Christiane F., Terry Heyes (Ja, poutnik) a kopec dalsieho.

mleo
1. nov 2024

Prečítaj si niečo, čo sa týka sebarozvoju. 🙂

selenka7
1. nov 2024

Noah Gordon - Liecitel, Saman