Návod ako mať dobré vzťahy v rodine - kniha

18. nov 2023

Ahojte,
Prosím dajte tip na knihu - brožúru, ako zlepšiť vzťahy v rodine.
Nejaký návod ako mať dobré vzťahy v rodine.
Žiadne psychologické dlhé texty, chcem niečo také aby to aj svokra pochopila 😂

Ďakujem za tip na darček 👍

snehulak77
18. nov 2023

Ahoj, mne sa veľmi páčila 5 jazykov lásky. Je to skôr pre manželov, ešte jednu vydal a to 5 jazykov lásky pre deti.
Ale neviem presne, či by to bolo svokre 😂 Chces zlepšenie správania ku tebe alebo aby zlepšila vzťahy so svokrom?

autor
18. nov 2023

@snehulak77 nie aby ona konečne pochopila o čom je rodina a nerobila rozdiely aj medzi svojimi deťmi. Bude mať narodky a o chvíľu aj Vianoce takže niečo som jej chcela kúpiť 🤪 či pochopí neviem ale rozhovorom to nejde.

h2
18. nov 2023

Tip na takú knihu síce nemám, ale ty to chceš dať svokre, ako darček, aby si to prečítala a správala sa podľa toho? Tak to ti poradiť viem: nevyhadzuj zbytočne peniaze, ušetríš si sklamanie. Radšej si kúp pre seba nejakú knihu, ktorá ti pomôže naučiť sa mať svokrine reči v paži.

gypsomilka
18. nov 2023

Ak nechape po rozhovore,kniha jej nepomoze. V tomto pripade sa drz co najdalej a rob len nevyhnutne, navsteva narodeniny,meniny vianoce. Daj si kavu,vodu hodinku sa zdrz a odchod domov.

autor
18. nov 2023

@h2 neuveríš ale aj jej syn mi to hovorí 😂 , ja ju ako vzťah svokra nevesta neriešim. Ale mne vadí že nedrží rodinu spolu pokope a že k určitým deťom sa správa zle. Napríklad k môjmu mužovi.

autor
18. nov 2023

@gypsomilka to už robíme teraz. A pre nás je to utrpenie tam ísť. Muž mi zakázal už aby som ho nútila volať svojim súrodencom a rodičom ako sa majú. Že oni nikdy nezavolaju iba keď niečo potrebujú.

gypsomilka
18. nov 2023

Naco to ma robit? Tiez by som nevolala. Nevedia sa ozvat,nevolala by som tiez.s tym sa musis naozaj naucit zit. Su rodiny ktore fakt funguju super. Stretavaju sa,volaju si aj denne,chodia spolu aj na dovolenky. Su rodiny co maju obmedzenny kontakt a stretnu sa fakt len sem tam. Ale aj take, kde sa napr surodenci,rodicia nevidia,nepocuju mesiace ci roky. Netreba to nasilu davat dokopy tie vztahy. Zvlast ked nevidis ziadny vysledok.
Nenut ho

pralinka25
18. nov 2023

nehrot to. svojou prilisnou premotivovanostou to mozes akurat tak zhorsit. mozes jej kupit 500 knih ona svoju chybu nikdy neuvidi. a pochybujem ze by tu knihu otvorila. vezmi si z nej priklad aka nikdy nebud. a pre muza bud oporou ty.

autor
18. nov 2023

@gypsomilka to máš pravdu. Ale aj po toľkých rokoch sa nevieme s tým zmierit že to tak je a hlavne že nie je vôľa to zmeniť a zlepšiť

autor
18. nov 2023

@pralinka25 ďakujem. To muž mi hneď dá zrkadlo aj ja jemu našťastie keď sa niečo deje.

pralinka25
18. nov 2023

akoze ja viem ze to myslis dobre. sama mam take ulety ale vekom som sa uz naucila krotit samu seba. tiez mi vadi takato nepravost ale ludi neprerobis. jej sa to raz vrati nejakym sposobom.
inak moja prababka tak vydedila moju babku lebo si vzala niekoho ineho. roky ju ignorovala a aj vnucata. nakoniec ked bola nevladna hadaj kto sa o staru pani z jej troch deti staral? ano presne si to uhadla. tak to niekedy chodi. budte lepsi ako je ona.

andrejka1974
18. nov 2023

Keď to nejde rozhovorom knihou to nezmeníš len zhoršia urazí sa,proste ju nechaj tak svokru nezmeníš keď ona nebude chcieť nič s tím neurobis

autor
19. nov 2023

@pralinka25 no aj u nás to tak bude že nakoniec všetko bude na našich pleciach. Ďakujem za radu ♥️

autor
19. nov 2023

@andrejka1974 to veru áno žiaľ

888elizabeth
31. dec 2023

Michal Drienik - Ako pochopiť a zmeniť vzťahy 🙂 jednoduchá a priama, super 😇