Poraďte dobrú napinavu knihu. Krimi alebo román.( Nic scifi)Co ma dobrý deň pri ktorem ste mali zadržaný dych
Ďakujem
Mne sa páči séria od Lisa Regan 😊Miznúce dievčatá, Dievča bez mena…
Kastanek - Søren Sveistrup, je i serial na Netflix a je top!!
Brutálne podľa mňa bolo Geraldova hra od Stephen King. Aj TO od neho je super, to som sa bála v noci ísť na wcko 🤭 To sú dve naj knihy pri ktorých som sa ozaj že bála. A potom sú dobré krimi od Lars Kepler aj Jo Nesbo
havranie dievca,aj ten Horor ,Trhlina je dibry
inak aj prelet nad kukucim hniezdom je dovra kniha,skor psycho.aj film bol natoceny
Ja by som poradila knihy od Fitzeka, Roberta Bryndzu, či , Larsa Keplera. Všetky skvelé.
mne sa naposledy pacili knihy thrillery od Riley Sager, nemohla som sa odtrhnut 🙂 citala som Zamkni posledni dvere, Posledni, kdo zustal a Posledni lez. A tiez od Loreth Anne White Temne ozveny.
trilógia Millenium od stieg larsson..
Vsetky knihy od shari lapena. Dej krasne odsypa , vsetky som precitala do troch dni. Neda sa od toho odtrhnut. ☺️ Je to taky krimi thriller.
Ak chces naozaj desivu, tak Chris Carter - ktorakolvek od neho, vsetky su super😊.
A potom je skvely uz spominany Kepler, Borjlindovci, Samuel Bjork, Shari Lapena, Joy Fielding - sice za mna nie uplne desive, ale skvele, napinave krimi😊👍
Colleen Hoover - Verity, zimomriavky máš zaručené 🙂 Tu nájdeš aj krátku recenziu, pre inšpiráciu: https://abditory.235.sk/colleen-hoover-verity/ .
Pekný deň a veľa prečítaných chvíľ !
Odporúčam mraziar od Philipa carla
Ja mam rda knihybod Sebastiana Fitzeka ako napriklad Terapia, Pacient ci Pasazier 23...