Caute, ktore to podla vas su. Su take co vam zmenili pohlad na vychovu, take co vam otvorili oci???? Take,ze ked ste ich citali,ste si v duchu povedali- Co to svojim detom robim??? Nieco som uz precitala, nieco este zhanam, nieco ma " sklamalo" a nieco naopak prekvapilo. Tak ake su podla vas tie najlepsie?
Aha rodičovstvi a Detsky mozog vysvetleny rodičom
Klub nerozbitnych deti
ako hovorit aby deti pocuvali ... (faber) z tej vychadza aj respektovat a byt respektovan
Koncept kontinua - veľmi silne čítanie, celkovy pohľad na výchovu, ktorý menil dovtedy zaužívané postoje a myslím, že vela ďalších autorov, vedcov to ovplyvnilo
Respektovat a byt respektovan
Vychovavame deti a rastieme s nimi
M.M. Objevovani ditete, Tajuplné detstvi
Všetky sú podľa mna podobne, vela sa v základných princípoch opakujú, takze staci fakt zopár dobrých odporúčaných.
Alebo napis, čo konkrétne hľadáš, veci ohľadom komunikácie, riešenia emócii, problémom, bežného fungovania, aktivít na rozvoj… aké stare máš dieťa?
.
Respektovat a byt respektovan
Super kniha
Vychova vychovou
Za mňa Toto mali čítať naši rodičia, Detský mozog vysvetlený rodičom a Psychológia pre milujúcich rodičov
📌
Od autorky Adele Faber 👍
Kedysi dávno som čítala " respektovat a být respektován "
Detaily si nepamätám ,ale kniha mi dala zas iný pohľad na výchovu ,a skúšala som v praxi aplikovať tipy ,ktoré som si prečítala ....a malo to želany efekt .