Ahojte, mám na vás otazku: je tu niekto, kto ma k dispozícii ebook Na konci naozaj obaja umrú od Adama Silveru, ideálne v slovenčine? Ja som knižku vrátila kamoške a potrebujem z pribehu zistiť jednu presnú vec. Ak sa niekto nájde, prosím napíšte do komentára. Ďakujem veľmi pekne. ❤️❤️❤️
Aj ja mám v eng papierovú. Daj konkrétne, čo potrebuješ zistiť.
@katica06 @vkatush baby ďakujem, veľmi ste zlaté ❤ ale žiadam asi nereálnu vec. Dcéra čítala túto knihu nedávno a poznačila si citát: “Celé roky som žil opatrne, aby som si zabezpečil dlhší život, a pozrite, kam som sa tým dostal. Som v cieli, no nikdy som neopustil štart.” No a problém je v tom, že si nepoznačila, na akej strane to bolo povedané 🙈 rada by knihu zaradila do čitateľského denníka, ale k citátu musí byť aj strana zaznačená 😢
Ak by sa mi to nikde nepodarilo zohnať, no nevadí, tak ju do čitateľského denníka nezaradí, ale mrzí ju to strašne 😢 lebo sa jej kniha páčila. No žiaľ, vyučujúca je veľmi prísna, pravdaže nebude kontrolovať, či je to ozaj na správnej strane, ale má toho dosť prečítaného, dcéra si nechce zbytočne narobiť problémy 😢
Ak stačí aj číslo strany v AJ verzii opýtam sa dcéry(či si to pamätá)keď príde domov, ale ona nečíta veľmi slovenské knihy, naposledy snáď v ZŠ Danku a Janku😉, knihy od Silveru aj vo väčšom množstve
@katica06 juuj veľmi by sme sa potešili, ja aj dcéra 😍
@katica06 veľmi pekne vám ďakujeme, ani neviete, aká je dcéra šťastná 😍 a ja tiež. Ešte raz ďakujem za vašu ochotu, vážim si to ❤
Ak ešte nečítala odporúčame je prečítať si aj druhú časť
@katesocka juuj neviem ci môžem takto otravovať, ale ak by si bola taka ochotná a pozrela to, veľmi by som bola vďačná ❤️ ale nemusíš na to plytvať časom ak nechceš ❤️ bola to predovšetkým naša chyba ze sme stranu nrpoznacili, dcéra má aspoň na dlhú dobu poučenie. Na druhú časť sa teší aj ona, uz ju len zohnať 🙈
Tretia časť má vyjsť v roku 2025 moja sa už nevie dočkať
Ak nezabudnem, zajtra ti to pozriem, v kľude sa mi pripomen ak nenapíšem 🙈
Mám doma v klasickej papierovej forme v AJ, ak sa nikto nenájde.