Máte niekto prosí túto knihu? Oplatí sa?
Ja som ju mala. Pri prvom dietati sa asi oplati kupit ale ono aj tak casom sa naucis sama vymyslat take hry ze nepotrebujes na to nijaky navod a vlastne ani hracky. Ja teda nie som kreativny typ cloveka ale take somariny povymyslam synovi, ze uz ziadnu takuto knihu som si nekupila. Knihu aj velmi rychlo predas, asi do 2 hod od nahodenia na marketplace som ju predala. Je vcelku ziadana.
Ďakujem baby .. ja vôbec netuším čo kedy dieťa už zvláda, preto ma zaujala knižka s nápadmi... Skúsim
mam aj jednotku aj dvojku a pre mna sa oplatila. odporucam
Mala som jednotku a posunula som ju ďalej. Ako premotivovanu matku ma sklamalo, že mojho syna väčšinu veci z tej knihy nebavilo a to, čo ho bavilo, som prišla a hrala som sa s nim aj bez knihy. Už by som ju nekúpila. Veľa veci si nájdem aj na Pintereste.
@kata137 dobry vecer. Kniha predana?
@majussskaa este ju mam.maminky potrebovali cislo 2 a ja mam jednotku.mate zaujem?
@kata137 ja tiez zhanam 2 uvedomila som si to az ked som napisala spravu
@majussskaa jasne pohodicka.
@kata137 máte ešte tu knihu?
Dobry den. Tiež zháňam knihu Máma hravě c.2 pre deti od 1-4 rokov.Predáva niekto?
ak by mal niekto zaujem, mam na predaj Máma hravě c.1, uplne novu ..
Ahoj. Ja ju mám a podľa mňa áno. Niekedy, keď mi naozaj nič nenapadá, tak si ju otvorím a už to ide