Máte niekto prosí túto knihu? Oplatí sa? 🙂
Ja som ju mala. Pri prvom dietati sa asi oplati kupit ale ono aj tak casom sa naucis sama vymyslat take hry ze nepotrebujes na to nijaky navod a vlastne ani hracky. Ja teda nie som kreativny typ cloveka ale take somariny povymyslam synovi, ze uz ziadnu takuto knihu som si nekupila. Knihu aj velmi rychlo predas, asi do 2 hod od nahodenia na marketplace som ju predala. Je vcelku ziadana.
Ďakujem baby .. ja vôbec netuším čo kedy dieťa už zvláda, preto ma zaujala knižka s nápadmi... Skúsim 😊
mam aj jednotku aj dvojku a pre mna sa oplatila. odporucam
Mala som jednotku a posunula som ju ďalej. Ako premotivovanu matku ma sklamalo, že mojho syna väčšinu veci z tej knihy nebavilo a to, čo ho bavilo, som prišla a hrala som sa s nim aj bez knihy. Už by som ju nekúpila. Veľa veci si nájdem aj na Pintereste.
@kata137 dobry vecer. Kniha predana?
@majussskaa este ju mam.maminky potrebovali cislo 2 a ja mam jednotku.mate zaujem?
@kata137 ja tiez zhanam 2 🙈 uvedomila som si to az ked som napisala spravu
@majussskaa jasne pohodicka.😉😉
@kata137 máte ešte tu knihu?
Dobry den. Tiež zháňam knihu Máma hravě c.2 pre deti od 1-4 rokov.Predáva niekto?
ak by mal niekto zaujem, mam na predaj Máma hravě c.1, uplne novu ..
Ahoj. Ja ju mám a podľa mňa áno. Niekedy, keď mi naozaj nič nenapadá, tak si ju otvorím a už to ide 😊