Martinus: Zažite knižné putovanie naplno
Zakladám tému na pomoc s udalosťou od Martinusu 🙂 každoročne sa na to teším 🙂
Prvá postava ľahučka - uhádnuteľná z prvej indície 🙂
Dnes to bolo ľahučké a hlavne moja srdcovka 🥰
@nikoleta213 a kde je tá bonusova? ja som sa tam vcera nedivala ze az v pondelok bude dalsie 🙄
@sashenocka007 bonusov bývajú v sobotu a aj sa zrebuju zvlášť, neviem či sa da k nim ešte spätne dostať.
prosím vás...je v knihe názov svetovej strany alebo jeden zo živlov prírody? Lebo vôbec sa nechytám a ak to je tá kniha, tak nechápem....neberie mi ani jednu postavu. Asi si budem musieť počkať na indíciu o 12.
Dávate meno jednej z tých 4sestier
@katulka3333 no tak potom neviem, kde soudruzi urobili chybu, lebo mi neberie ani jednu ☹ ani s ová ani bez
Ja som stále úplne mimo. Už som skúsila viac veci a nič
@michaellad mne sa tiež nedarí
Ani mne nič nenapada...
Ja som tiez mimo. Nechapem ani indiciam tu :D googlim a iba kniha nejake Styri sestry mi vysla :D asi neviem ani googlit :D
Prišla som na to , príbeh o 4 sestrách ktoré sú malé😉 a tipnite si ktorá to je.....
Už mám ale dnes to bolo trápenie. Vôbec som netušila o com ta kniha je. Nečítala som a ani sa nechystám
Na facebooku som nasla aj takuto napovedu:😀Joey čítal túto knihu, keď Rachel čítala Žiarenie a dosť do dojala.
@trikolina netuším, nemôžeš mi poslať súkromne správu? Dnes nemám na to veľa času a tento žáner nie je môj oblúbený.
Dievčatá, ja som stále mimo. Je to kniha M...ž....?
@ivikkiwik vďaka za nápovedu, už to mám, konečne,
@marrs meno + priezvisko bez koncovky -ová, napíš mi správu poviem ti či dávaš správne 🙂
@ibatanecnica uz to mam, dakujem 🙂

@pietra ja som dala anglickú verziu mena, len teda tiež celkom nechápem indíciu klavír, keďže mi vzalo inú postavu a nie tú ktorá sa spája s klavírom 🤷♀️