Zakladám tému na pomoc s udalosťou od Martinusu 🙂 každoročne sa na to teším 🙂
Prvá postava ľahučka - uhádnuteľná z prvej indície 🙂
@zuzula777 ano, to bolo velmi lahke, dala som to hned rano len po pozreti pohladnice a na uuuuplne prvy tip 🙂
@vkatush bingo
inak si myslim, ze napovedy tu by sme mali davat az po 16-tej, az vtedy, ked niekto neuhadne, tak pridat dalsie
Teším sa 😊
@niky7777777 áno, a ak sa ani potom nechytí, tak ako minulý rok, správnu odpoveď do súkromnej správy 😂
A dievčatá, ak náhodou neuhádnem tip, tak môžem znova hádať alebo mám len jeden pokus ?
@vkatush môžeš dovtedy, kým odpoveď nebude správna, aspoň minulý rok to tak bolo.
Jej, vdaka. TEsim sa, ze to tu niekto dal... Dufam, ze o 16tej uz budem vediet :D
@ibatanecnica a hned to ide napisat tam, lebo mne nie.. asi az o 16tej?
@marrs hneď to ide
nezabudni na veľké písmená,
@ibatanecnica ja som blbec nebola prihlasena :D
🙂
@marrs aj to sa stáva, hlavne že to už funguje
@ibatanecnica mne to islo aj vsetko malymi. A dokonca mi zobralo aj nazov knihy, nie priezvisko hrdinky.
tentokrat je to nejake lahke.. zatial
Dnes na prvy sup
@andrea_82 tak mne minulý rok niekedy nebralo, keď bolo niečo napísané inak. Preto som to napísala.
@reanda aj vám to zobrazuje nejaký príbeh, či len tento obrázok? Ja neviem ale tento rok mne tie obrázky nič nehovoria , kukám kukám a v hlave žiadny nápad. Skúsila som 3x ale všetko zle. Tak počkám na ďalšiu indíciu
@ibatanecnica ja som od rána skúšala všetky postavy z Pána prsteňov🤣a muž mi hovorí, veď čo si to je.... A ja hneď že...... 🤦♀️🙈... Ahááá... 😁😁
@eva233 no u mňa zatiaľ nič, ale nevadí, možno po 2. indícii si poklepem po čele, že aké ľahké
Je to veľmi stará rozprávka ,kde putuje chlapec aby zachránil ríšu pred Ničotou.
@zuzula777 🙂