Martinus - knihovrátok

anjetta
18. máj 2024

Ahojte. Posielali ste knihy do Martinusu cez knihovratok? Oplatilo sa?

dzejsik
18. máj 2024

@anjetta za mna ano, zbavila som sa knih co by som uz nechytila do ruk, niektore aj lepsie ocenene boli (take odbornejsie) a z poukazok kupila nove

anss
18. máj 2024

@anjetta určite! 🙂 ale pozrite aj Knihobot. 🙂

liz_lemon
18. máj 2024

áno, super služba

vkatush
18. máj 2024

Ja na ňom fungujem už vyše roka.
Najprv som predala tie, čo mi doma stáli a už som nechcela. Tak si nakúpila nové a teraz točím dookola.
Kúpim/knihovrátok/kúpim nové za poukážku.
Kamošky podobne.

len_nig
19. máj 2024

Vieš si v aplikácii pozrieť, či sa ti to oplatí, rovno ti to vypíše výkupnú cenu 😊 podľa mňa super služba

oxana386
19. máj 2024

Ja nemám bohužiaľ dobrú skúsenosť. Nedávno som sa zbavovala dosť veľkého množstva novších kníh a nemilo ma prekvapilo, že ani jednu nevykupovali. A to boli všetky knihy vydané od roku 2021 vyššie, kategórie young adult a nejaké thrillery, takže žiadne staré knihy z minulého storočia. Už som nemohla dlhšie čakať a musela som nakoniec využiť knihobot. Veľmi nerozumiem, aké knihy potom vykupujú, keď nemali záujem o takéto relatívne populárne vydania.

anjetta
autor
19. máj 2024

Vdaka za info. Ja mam skor starsie knihy, takze skor asi knihobot.

liz_lemon
19. máj 2024

@anjetta alebo mozes este skusit https://vykupujeme-online.sk/

vkatush
19. máj 2024

@oxana386 ak boli veľmi populárne, možno ich majú veľa (aj nových a aj knihovrátkových) na sklade. Hlavne sa snažia také zobrať, čo sa ťažšie zháňajú.

A cez ten knihoboot, keď im ich pošleš, tak peniaze dostaneš, až keď sa knihy predajú? (Ešte som tam neskúšala poslať, len som kupovala z neho).

liz_lemon
19. máj 2024

@vkatush ano, tak funguje Knihobot

oxana386
19. máj 2024

@vkatush áno, až keď knihy niekto kúpi. Ja som bola trochu skepická, lebo som sa dlho nevedela zorientovať v tom, ako sa tam zakladá účet, po akej dobe posielajú peniaze a tak. Ale môžem povedať, že som spokojná. Získala som celkom slušnú sumu za každú knihu a určite je to lepšie, akoby mi mali knižky ležať doma.

andrea_82
19. máj 2024

Ja som davala vykupovat a styri mi vratili. Pritom knihy boli v dobrom stave, len zazltnute strany, kedze to boli starsie vydania. Netusim, ako to pozeraju, lebo na aj knihy z knihovratku, ktore som kupovala, boli zle ohodnotene. Jedna vraj mierne opotrebovana bola vo fantastickom stave a druha detska vraj bezchybna bola popisana pastelkou na vsetkych stranach.