Mate nejakú knihu ktora Vám “zmenila život”? (Otvorila oči, zmenila pohľad na určite veci atd, proste vás nejak ovplyvnila? Chcela by som si prečítať nejakú takú knihu
Valja Styblova - Až bude padat hvezda
jedným dychom sa prečítala Krstný otec - ale život mi nezmenila....😉
sofiin svet (a aj dalsie od gaardera), ale na to treba mat aj spravny (teda nizsi:D) vek 🙂
Na mna v zivote urobila velky dojem kniha od Neala Dobalda Walsha Rozhovory s Bohom I. (kniha prva). Citala som ju prvykrat pred 20rokmi ako 17rocna a naozaj ovplyvnila moj zivot .... ❤️
Muzi su z Marsu, zeny z Venuse. Citala som ju este na strednej a odporucam ako povinne citanie. Vela veci clovek pochopi ako druhe pohlavie premysla, preco kona, ako kona atd...
The Secret - tajomstvo ..velmi velmi odporucam aj dokument🙂
Jednoznačne 4 Dohody
Slepačia polievka pre dušu
Podľa toho, v akom zmysle. Čo znamená "zmenila život"? Ak potrebuješ na sebe popracovať, niekam sa v živote pohnúť, mať sa lepšie, tak skús knihu Chudobný otec, bohatý otec alebo knihu Cashflow kvadrant. Ak máš na mysli emočný zážitok, tak mňa veľmi zasiahla kniha Mengeleho dievča.
Možno skús Alchimistu od Coelha. Život mi možno nezmenila, no pohľad na mnoho vecí áno.
Friedrich Nietzsche: Tak riekol Zarathustra. Sila. Podčiarkovala som si každú vetu. Ale on mi sadol aj ako typ osobnosti. Ešte je perfektná kniha aj Veronika Hurdova: Moje milá smrti. Je to mama 3 deti, ktorej v 4. mesiaci tehotenstva náhle zahynul manžel. Ma aj blog Krkavči matka, má veľký dar písať. Silno odporúčam. Tiež mi sadla...
Myslim, ze mnohým zenam pomohla pochopiť mužov a tym ich aj čiastočne ovplyvnila, kniha Päť jazykov lasky.
Zivotopis Jana Maria Vianey.. Od hunermana - aj diabol pred nim kapituloval
A este zivotopis Jana Boska
Sila prítomného okamihu Eckhart Tolle
Harry potter :D
Bez dcéry neodídem
Maly princ
Miluj svoj zivot / Louise Hay napriklad.
George Orwell- Zvieracia farma
Miluj svoj zivot ♥️ od Luis Hayovej
Mne by zmenila zivot len tucna vkladna knizka🤣🤣🤣
Bullshit Jobs.
Zeny, ktore behali s vlkmi
Adela Vinczeová často spomína Novú zem, tak by som ju rada prečítala. Ale ja pridávam Annu zo Zeleného domu, kedykoľvek vidím veci čierno, spomeniem si na ňu, ako hľadala v každom okamihu, situácii či veci niečo pekné.
Citala som taky vtip, ze slabikar🙈.