Dobry den, prosim tip na knihu od Tane K. Vasilkovej, ktora sa vam najviac pacila. Chcem to ako darcek a kedze osoba, ktorej to ma patrit, este od nej nic necitala, dam si poradit. Ja citam uplne iny zaner, tak sa nevyznam. Dakujem
A chceš skôr tie staršie? Lebo tie nove už nie sú veľmi zaujímavé, ta mňa bola najlepšia On a Ja a Manželky
Zvolila by som inú autorku, Vasilkovej knihy mi prídu ako cez kopirák.😒
jedina kniha od nej co som citala ( vlastne jediná iného žánru aky bežne citam😀) bola Ja a On…precitala som ju asi tri krat, ale mala som 16-17
Ja súhlasím. Vasilkova je ako steelova, pilcherova a pod. Nie je to len môj názor, pracujem v knižnici a počúvam čitateľky. Ak už našu autorku, odporúčam Repovu, tá sa vo všeobecnosti páči všetkým. Len pozor, lebo má veľa sériových kníh. A ak nemusí byť naša autorka, tak Rileyova, Rimmerova alebo Kathryn Hughes. 🙂
Je pravda, že niektoré sú fakt o ničom, mám prečítané všetky. Mne sa z tých novších páčila Vône života, Mama, Si ako slnko..
zo starých som tak na jeden dych prečítala napr: Pozlátka, Klamstvá, Mama pre Veroniku..
Určite Klamstva, Modry dom a Sľub.
Prečítala som asi prvých 20,potom ma prestali baviť,zdali sa všetky na jedno kopyto.Niektoré ale boli dobré Dúhový most,Kvety pre Lauru,Modrý dom.Teraz čítam najma detektívky
@loliska a tá osoba sa vyjadrila, že chce knihu práve od od VasilkoveJ? Mojej mame som ju vždy kupovala a hovorievala, že tie staršie, čo vydávala pred rokmi sú určite lepšie, ako tie z posledných rokov. Že potom to už išlo dolu vodou.