Ahojte dievcata, Martinus ma opat sutaz knizne putovanie. Podme spolu zdielat spravne odpovede.
toto nie je správny začiatok "súťaženia"
súťažiaci chcú hádať a nie vedieť hneď správnu odpoveď
keď niekto nevie, dávajú sa mu pomôcky, nápovedy ....
dik za pripomenutie sutaze.. ale ta spravna odpoved ma teda nasrala 😝 nemala som ani sancu hadat 😠
@reanda veru, čo sú toto za spôsoby? 😂 Ale vážne, písať iba nápovedy ak už ľudia nevedia uhádnuť.
@ibatanecnica a temu kludne zalozit aj pod svojim nickom, netreba anonymne.. toto vypada skor ako provokacia 😝 😀
To by moc zábava nebola. Nápovedy ale rád privítam.
Super,uplne som zabudla. Ale teda odpovede ozaj nie,stacia napovedy
Aj ja chcem napovedu 🙏
Ospravedlnujem sa, to so spravnou odpovedou bola moja zbrklost. Uz sem odpovede nebudem davat. Mozeme si len pomahat.
Už viem
Nič mi nenapadá
Už tu jedna téma je https://www.modrykonik.sk/forum/vsetko-o-knihach/martinus-knizne-putovanie/
Tá dnešná nie je moc ťažká. Ženské meno. Farba ekologie. To po čom túžia ľudia žijúci na ulici.
Baby neviete pomôcť už fakt netuším?
Dnešná je opäť jednoduchá...bolo to sfilmované, treba sa držať tej nápovedy ohľadne malej princeznej a fantázie, nič viac netreba...
No ja som dnes zúfalá, vie mi niekto napísať odpoveď do správy. To čo som podľa nápoved všetkých zadávala mi nechce zobrať
@hajnalka18 skús: kniha od autora knihy Charlie a továreň na čokoládu. Táto kniha bola vydaná v r. 1988 a bola sfilmovaná. Meno sa začína na M.
@hajnalka18 Daj si na martinuse autora knihy Charlie a továreň na čokoládu. A vyhodí ti jeho knihy. Je hned na začiatku začína na M.
Super súťaž. 🍀
No, mne zas veľmi pomohla tá tretia nápoveda z Martinusu..našla som si film, kde je tá scéna s prilepeným klobúkom na hlave, kniha sa volá rovnako. Bez toho by som to asi nedala. Toto bolo ťažšie, veď kto si už na ten film pamätá...pozerala som ho keď som bola malá.
Poradíte ešte z 5.3, aj tú dnešnú, ak viete? Ja skúšam a nič
@veroniquealice ak si čítala všetky indície, ktoré tu boli napísané, tak musíš ľahko vygúgliť
@10zabka mne teda meno nehovorí nič, ja som hádala iných ale rýchlo mi to našlo správnu odpoveď.
@ibatanecnica mne tiež nie 🙂... meno poznám, ale knihy som nečítala
No nemám ani šajnu z toho 5.3..
@veroniquealice Je to príbeh, kde vystupuje veľký biely lietajúci pes 😀 hádam aspoň takto pomôžem
@theanak ďakujem. Veľmi pomohlo.
Veľmi dobrá hra, zábavná a ak by niekto nevedel dnešnú piatkovú odpoveď, tak postavu nájdete aj medzi týmito - na inšpiráciu: https://lepsiden.sk/7-najoblubenejsich-detektivov/ 🙂