Ahojte baby.Viete mi poradiť nejakú dobrú stránku tu alebo diskusiu kde sa rozoberajú knihy ktoré kedy vyjdu alebo časti?Ďakujem pekne za info 😉
@liz_lemon vďaka za tip už aj sa pridavam🙂
@petronellla87 super ďakujem krásne
@petronellla87 budem vyzerať ako hlúpa ale to cez google pozriem?rada by som zistovala kedy budú knihy v slovenskom jazyku na predaj lebo by som ich rada čítala 😉
@lolobriadok jaj tak na to kedy vychádzajú v slovenčine to asi zrovna nie je... Ale keď chceš takéto infosky to si dáš aj na Martinuse keď sa zaregistruje.. Ze co kedy vychadza🙂
@petronellla87 heeej?super idem sa prihlásiť..áno tak som chcela vedieť lebo potom zabudnem a čakám na ne 😉 ďakujem pekne 🙂
A co tak zapisat sa do kniznice?kedysi som si kupovala vsetko,co ma zaujalo v knihkupectve, ale polovica z toho mi nesadla, bola to skoda penazi,odkedy chodim do kniznice,ten problem nemam, maju tam policu s novymi knihami a vzdy si nieco pekne vyberiem, ked mi to nesadne, tak to nedocitam a nestoji ma to nic🙂
@beataxxx som zapísaná v knižnici ale dakedy nestíham čítať a musím vrátiť takže rada si kupujem..a nemám problém si pozrieť si prečítať o čom bude tá kniha a kúpiť ju ak sa mi páči..a vždy si vyberem veľmy dobrú knihu.
@lolobriadok ak nestihneš prečítať, daj si predlzit, o mesiac a znova,
30 rokov v knižnici som pracovala, prečítala mrte kníh, teraz veľmi málo....
@cacianka aha toto som nevedela a ani sa nespýtala že sa dá predĺžiť..hneď som to prečítala aby som načas vrátila preto radšej kúpim lebo môžem čítať kedykoľvek..ďakujem za info 😉
@lolobriadok ok, nabudúce sa spýtaj ako to riešia s prolongaciou, rovno na 2 mesiace, či stačí zavolať po mesiaci, alebo mejl, alebo majú systém že si zaklikneš sama. V opodstatnených prípadoch som predlžoval aj polroka, inak 1+1+1
@lolobriadok v kniznicnom poriadku to musia mať uvedené, ale v praxi sú ochotnejšie
@lolobriadok goodreads alebo databáze kníh 🙂