Hľadám ľudí, ktorí by sa radi zapojili do veľkej knižnej výzvy tak, ako ja. Môžeš byť z ktoréhokoľvek kúta Slovenska. Všetok či musíš spraviť, je kúpiť svoju obľúbenú knihu (iba jednu) a pískať ju niekomu neznámemu. (Detaily ti píšem v súkromnej správe.) Ty zároveň obdržíš niekoľko kníh, ktoré si budeš môcť nechať. Najlepšie na tom je, že títo knihy budú obľúbené knihy iných ľudí z celého Slovenska. Ak máš záujem, pošli mi, prosím, správu "Som za". 🙂))
Tiež si myslím, že knižnica mi dá viac, a nemusím nič kúpiť a mať doma kopec kníh
Videla som uz tuto vyzvu na soc. sietach, aj ma to zaujalo na prve precitanie, ale ak by mi mali potom prist knihy nie podla mojho vkusu asi je to zbytocny cas aj peniaze. Casto a vela si poziciavam z kniznice, ani tam mi casto kniha nesadne a to si ju vyberam sama.
Mne sa to v tejto zvlastnej dobe zda ako velmi fajn napad...ja som sa zapojila a tesim sa co mi pride potom tie knihy posuniem tak ci tak dalej ako to robim knihy doma zbytocne nedrzim nieco ano ale vacsinu posuvam dalsim citatelom..
Ono to je vlastne tá pointa, že sa k vám dostanú knihy, ktoré by ste si možno ani nikdy neprečítali a možno sa vám aj zapáčia. A keď nie, vždy ich môžete posunúť ďalej.
Hmm na toto potom radsej tie “knizne budky” co su po mestach lebo tam si aspon vyberies co sa ti paci a mozes nechat tu knihu co chces ty posunut dalej🤔
@prasiatko30 suhlasim, mne keby niekto poslal knihy typu Vasilkova a Urbanikova, tak by som sa vobec nepotesila, nemam rada tieto zenske knihy.
Takéto pokusy uz tu boli a môj názor ?
Nápad na prd. Kupim si knihu akú ja chcem alebo požičiam v knižnici a nie je mi ľúto ak nie je celkom podla môjho gusta . Ušetrím aj poštovné a zbytočné rady na pošte, oštaru s balenim a posuvanim. Danajske dary nemam rada.
Pyramída, reťaz - nic dobré.
Takže, komu už prišli knihy? Akosi sa nikto nechváli, že to funguje.
@desertroses áno už také pokusy boli. Výsledok neznámy
Kedysi som sa do niecoho podobneho zapojila, neslo ale o kupu novej knihy ... pretoze ceny su rozne ... ale slo o knihu kt su uz precital a tym ze kazdy mal poslat knihu tak kazdy uhradil tu istu sumu.... ja som knihu poslala ale k nam sa kniha nedostala takze za mna bud budky alebo knitnica,lebo zaruku ze osoba knihu aj ozaj odosle nemas...
@sense ved práve ze toto je pyramída ako vysita a nikdy to nemoze fungovat
Ja som sa tento rok zapojila prvýkrát a slečne, ktorú som mala prezdieľať ja, prišli už dve knihy a mne zatiaľ nič a už ani nedúfam, že prídu. Takže neodporúčam sa zapojiť, keďže nemáte istotu, že vám niekto pošle knihu 🤷🏻♀️
Kniznica ma lepsi system. A nemusis nic kupovat, posielat a v konecnom dosledku ani kopit knihy doma.