Knižná výzva

gggabikaa
21. jan 2021

Hľadám ľudí, ktorí by sa radi zapojili do veľkej knižnej výzvy tak, ako ja. Môžeš byť z ktoréhokoľvek kúta Slovenska. Všetok či musíš spraviť, je kúpiť svoju obľúbenú knihu (iba jednu) a pískať ju niekomu neznámemu. (Detaily ti píšem v súkromnej správe.) Ty zároveň obdržíš niekoľko kníh, ktoré si budeš môcť nechať. Najlepšie na tom je, že títo knihy budú obľúbené knihy iných ľudí z celého Slovenska. Ak máš záujem, pošli mi, prosím, správu "Som za". 🙂))

zooeynka
21. jan 2021

Kniznica ma lepsi system. A nemusis nic kupovat, posielat a v konecnom dosledku ani kopit knihy doma.

marcellka32
21. jan 2021

Tiež si myslím, že knižnica mi dá viac, a nemusím nič kúpiť a mať doma kopec kníh

0silvia0
21. jan 2021

@gggabikaa pointa je v tom, že si prečítam obľúbenú knihu niekoho iného? Lebo ak áno, táto pointa sa mi nepáči ak si nemôžem vybrať knihu, ktorú si chcem prečítať. Mám na knihy úplne iný vkus ako väčšina.

chanel_c
21. jan 2021

Videla som uz tuto vyzvu na soc. sietach, aj ma to zaujalo na prve precitanie, ale ak by mi mali potom prist knihy nie podla mojho vkusu asi je to zbytocny cas aj peniaze. Casto a vela si poziciavam z kniznice, ani tam mi casto kniha nesadne a to si ju vyberam sama.

liz_lemon
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zooeynka
21. jan 2021

@liz_lemon kto na tom co ziska?

liz_lemon
21. jan 2021

@zooeynka zle som sa vyjadrila, nie pyramidovu, ale retazovu hru

henyneny
21. jan 2021

Mne sa to v tejto zvlastnej dobe zda ako velmi fajn napad...ja som sa zapojila a tesim sa co mi pride potom tie knihy posuniem tak ci tak dalej ako to robim knihy doma zbytocne nedrzim nieco ano ale vacsinu posuvam dalsim citatelom..

gggabikaa
autor
21. jan 2021

Ono to je vlastne tá pointa, že sa k vám dostanú knihy, ktoré by ste si možno ani nikdy neprečítali a možno sa vám aj zapáčia. A keď nie, vždy ich môžete posunúť ďalej.

gggabikaa
autor
21. jan 2021

@liz_lemon neviem, kto to vymyslel, ale nie je to nejako porovnateľné, že kto z toho získa viac. Treba si to len užiť ako novú príležitosť. Ľudia si navzájom len tak posielajú knihy a bavia sa ich čítaním...

gggabikaa
autor
21. jan 2021

@henyneny áno, presne, ja tiež tak či tak posúvam prečítané knihy ďalej a inak to nebude ani s týmito... Príde mi to milé

prasiatko30
21. jan 2021

Hmm na toto potom radsej tie “knizne budky” co su po mestach lebo tam si aspon vyberies co sa ti paci a mozes nechat tu knihu co chces ty posunut dalej🤔

0silvia0
21. jan 2021

@prasiatko30 suhlasim, mne keby niekto poslal knihy typu Vasilkova a Urbanikova, tak by som sa vobec nepotesila, nemam rada tieto zenske knihy.

cacianka
24. jan 2021

Takéto pokusy uz tu boli a môj názor ?
Nápad na prd. Kupim si knihu akú ja chcem alebo požičiam v knižnici a nie je mi ľúto ak nie je celkom podla môjho gusta . Ušetrím aj poštovné a zbytočné rady na pošte, oštaru s balenim a posuvanim. Danajske dary nemam rada.
Pyramída, reťaz - nic dobré.

desertroses
31. jan 2021

Takže, komu už prišli knihy? Akosi sa nikto nechváli, že to funguje.

cacianka
31. jan 2021

@desertroses áno už také pokusy boli. Výsledok neznámy

sense
31. jan 2021

Kedysi som sa do niecoho podobneho zapojila, neslo ale o kupu novej knihy ... pretoze ceny su rozne ... ale slo o knihu kt su uz precital a tym ze kazdy mal poslat knihu tak kazdy uhradil tu istu sumu.... ja som knihu poslala ale k nam sa kniha nedostala takze za mna bud budky alebo knitnica,lebo zaruku ze osoba knihu aj ozaj odosle nemas...

desertroses
31. jan 2021

@sense ved práve ze toto je pyramída ako vysita a nikdy to nemoze fungovat

baccio
31. jan 2021

@gggabikaa tak táto výzva tu už bola pár rokov dozadu....zapojili sme sa ....poslali ale nám neprišla žiadna kniha..🙄

tereziabacova7
2. feb 2021

Ja som sa tento rok zapojila prvýkrát a slečne, ktorú som mala prezdieľať ja, prišli už dve knihy a mne zatiaľ nič a už ani nedúfam, že prídu. Takže neodporúčam sa zapojiť, keďže nemáte istotu, že vám niekto pošle knihu 🤷🏻‍♀️