Mamicky, poradte nejake zaujimave tensie knizky, idealne s nie tvrdou vazbou, nejake zositkove, pripadne komiksy, aby sa dali lahko poslat postou do USA pre zacinajuceho citatela - chlapceka.
Dakujem!
Toto je perfektna knizka. Vyberala by som presne nieco taketo nase slovenske. Nejake riekanky a basnicky, to sa podla mna lepsie cita malym citatelom ako dlhe rozpravkove texty.
@eviann do skoly je tenka, len ako velky zosit. Ja ju mam este z mojich detskych cias. Ale to su skor nieco ako basnicky. Nasa to velmi citat nechcela. Skor take "krimi", pribehy, store mali skutocny dej, zapletku. Inak my sme v zahranici a normalne cez net sa daju aj sk knihy objednat. Ved perlustrujte US net, amazon, hod slovak books alebo tak nejak do googlu. Zo slovenska do USA zaplatis viac postovne ako ta kniha stala. A este aj clo.
Neterka neznáša čítať a prvá knižka, ktorú prečítala v lete sama od seba bol Maxipes Fík 🙂
nie je pre teba lacnejšie kupit online knihu a v usa vytlacit?
a v skupine "nakuknime spolu do detskej knihy" si?
moj syn zacinal na komixovej serii "Ako si skrotit draka". Inak pekna knizka je aj o stoplikovi (ale nema makku vazbu), Adam a carovna smykalka a detektivky Lasse a Maja (to tak pre druhaka)
@eviann moje deti čítali knihy od Thomasa Brezinu. Sú to malé knižky, moc nevážia. Oni čítali sériu Klub záhad. Také detektívky pre deti s nejakou záhadou a otázkami, ktoré mali lúštiť. To ich bavilo. Má aj iné série. Tiež mi príde dobrý nápad kúpiť e knihu a nič netreba posielať.
svrcek a mravce, moj macik, zabiatko..