Poraďte čo čítajú Vaši chalani?syn rád číta prešli sme Walliamsovkami, Kinley...už by to chcelo niečo nové.V obchode čo mi poradili nič sa mu nepacilo
môj 13 r. teraz číta sériu Mesto Ember a veľmi sa mu páči
V tej vekovej skupine sa osvedcilo Ready player one.
Čo tak knižnica?
@ovaaa nechce knižnicu on chce svoje knižky ku ktorým sa môže vrátiť.Par krát sme boli v knižnici nechytilo ho to čo by som bola rada, lebo aj peniaze ..číta veľa a rád, ale teraz posledný rok stagnuje.
Tak ja som v 15 uz zacinal citat "dospelacke" knihy. Ale este ma vtedy drzali aj scifi. Stephen King aj dracula a tak. Fakt zalezi co ho bavi. Pan prstenov, Stoparov sprievodva po galaxii... Ale ja som cital dost a takmer vsetko. Dokonca aj povinne citanie zo skoly 😁
king, pratchett, cokolvek dospelacke. ja som citala detektivky v tom veku, ale neviem, ake ma on preferencie, mozno by ho bavilo skor nieco z historie, alebo ta seria, co robi absynth (prekliati reporteri) je dobra, aj ked obcas aj dost narocna...
alebo sa moze pustit do svetovej literatury, mna bavil anglicky a francuzsky realizmus, ale aj ruski a nemecki/rakuski/svajciarski autori su dobri... 🙂
Šla som pozrieť na synov stolík,čo práve číta,bude mať 16....Atomic habits a Prečo spíme.
Náš 14ročný fičí na životopisoch Steva Jobsa, Wozniaka a pod. Ale vbracia sa k Pánovi prsteňov a potom odborná literatúra-letectvo, počítače...
Nadacia od Asimova alebo Kto chyta v zite od Salingera.
Pardon ...nadpis je knihy pre 15 r chlapca