Ahojte.
Viem, že asi veľa z vás neoslovím, ale skúšam... Lebo dcéra má čerstvých 13 a číta požičanú knihu od Ana Huang - Twisted LOVE - je to kniha vhodná pre 13 ročné dievča? Nie sú tam veci, ktoré nie sú pre jej čitateľské oči? V recenziách som postrehla aj , že je tam niečo nielen romantické, ale aj erotické, ale neviem....
Dievčatá sú v takom veku zvedavé, ale je toto vhodná literatúra pre také mladé dievčatá?
Máte iné typy na dievčenské romantické knihy pre tento vek? ...
Ďakujem za každú odpoveď! 🙂
Knihu nepoznam ale na martinuse skus precitat v recenziach co to…
Kazdopadne ak ju uz cita tak neviem ak jej ju zakazes aj tak ju bude citat-inde. Mozno by som na tvojom mieste precitala tu knohu tiez a ak je tam nieco kontroverezne alebo nieco s cim nesuhlasis tak by som to s nou rozobrala ako to vnima ona…
Co sa tyka sexuality- deti dnes vdaka internetu vedia o veciach ovela skor a jasne ze su zvedave, treba s nimi otvorene komunikovat.
je to seria, tiez si ju doniesla teens domov...... nie. nie je vhodna pre 13r. .....
knihu som zabavila a prečítala....... preto viem, ze este ma na tu knihu cas...... a to nie som ziadna puritanka😉
to 18plus je tam z nejakeho dovodu,....... neprikrasleny tvrdy sex, cela seria je taka.
za mna nie
inak cela seria su akoby uzavrete príbehy, ale medzi sebou sa hlavne postavy poznaju
@bellugia knihu nepoznám ale internet hovorí toto ; WARNING: This book contains a jealous/possessive antihero, explicit sexual content and profanity. Recommended for 18+.