Knihy o vzťahoch

3. feb 2022

Ahojte, s manželom sme dospeli do bodu, kedy sa vo vzťahu míňame. Rozhodli sme sa, že napriek všetkému chceme naše manželstvo a rodinu obaja zachrániť - stále k sebe niečo cítime. Riešime samozrejme možnosť manželskej poradne, rada by som však dostala od Vás tipy na knihy, ktoré práve riešia takéto vzťahy. Ako ich zlepšiť, pochopiť sa a opäť nájsť k sebe cestu. Googlit samozrejme viem, no možno máte niektorá vlastnú skúsenosť s niektorou konkrétnou knihou. Ďakujem 🙂.

0silvia0
3. feb 2022

Moje tuzby, tvoje tuzby, da sa aj niekde stiahnut, pohladaj.

babovka2321
3. feb 2022

5 jazykov lasky... stiahnes na ulozto 🙂

eebee
3. feb 2022

Alebo To keby sme vedeli pred svadbou

dobromila
3. feb 2022

Kniha o manželstve od Nicky a Sila Lee

tinka_1807
3. feb 2022

V prvom rade ti chcem povedať, že je skvelé, že chcete manželstvo zachnarit a nevzdávajte sa tak pahko. 🙂 Už len samotný fakt, že to chcete riešiť je podľa mňa veľký krok k uspechu. 🙂 A teraz k téme - ja tiež odporúčam knihu 5 jazykov lásky. Skvelé viem"otvoriť oči" človeku, aby vedel viac pochopiť druhého, ale aj správanie seba sameho vo vztahu. 🙂
Držím vám palce, aby ste to dali dokopy ;)

evica17
3. feb 2022

5 jazykov lasky, Milovat a ctit

evica17
3. feb 2022

Muzi s zarsu, zeny z venuse

autor
3. feb 2022

@tinka_1807 ďakujeme, máme malé dieťa, sme manželmi pomerne krátko, preto by bola škoda to hneď zahodiť.. najmä keď vzťah pred manželstvom bol úplne bezproblémovy.. len prišlo dieťa, iné starosti a nejako sme sa ,,prirodzene,, odcudzili.. verím, že to nie je nezvratné.. najmä keď s tým prišiel manžel, že to chce zachrániť - zmeniť

petricka22
3. feb 2022

Aj za mna 5 jazykov lasky, akurat si to teda musite precitat obaja ( u nas som to citala len ja 😀) Ale snaha z obidvoch stran sa ceni, ze mate obaja snahu napravit to.

diamond007
3. feb 2022

Ja doporučujem tiež muži sú z Marsu a ženy z Venuše, Päť jazykov lásky, avšak úžasna Česká kniha je aj od Šárka a Zdenek Weberovi - LASKA BEZ POUT. Obe sú také jednoduchsie, pre bežného človeka prvýkrát dobre čitateľne. Určite by som nevolila pre oboch rovnakú prípadne keď rovnakú tak neostat pri jednej.

Môj muz rád prečítal všetky knihy od David Deida - avšak na manželské problémy by mohla byť preňho Cesta nespoutane ženy ( je to pruvodce ženy svetem mužu,sexu a rozkoši lásky)

diamond007
3. feb 2022

Prípadne aj kniha od toho istého Když jde o muze (osvetľuje rozdielnosť v mužskom a ženskom prozivani a chovani)

tabakmirka
3. feb 2022

5 jazykov lásky, to je podľa mňa taká kniha, čo dá niečo aj žene aj mužovi. Ale teda niektorí ľudia si povedia, že sú to žvásty, že to neni tak. To môj švagor tak reagoval, keď mu švagriná dávala prečítať. Ale teda super, že máte snahu.