Knihy na sebarozvoj

martin8891
12. aug 2024

Ahojte viete odporucit neake knihy na sebarozvoj ,ktore vam pomohli ked ste sa citili ze uz neviete ako dalej? Ci uz sklamanie v laske, ked sa vam nedarilo v praci proste vsetko.

xnatalkax
12. aug 2024

@martin8891 šlabikár šťastia

0silvia0
12. aug 2024

@martin8891 millman: cesta pokojneho bojovnika, vanek: nova cesta poznani

slnkompobozkana
12. aug 2024

Každého nakopne, každému našepká iná kniha, iný autor. Ale šlabikár-šlabikáre šťastia sú super.

jumama
12. aug 2024

Mne sa velmi pacila kniha Verena Kast Krize a tvorivy pristup k ni - pretoze bola o tom, ako v krize sme schopny zmien v zivote ovela vacsich, sme ochotnejsi tie zmeny urobit, ako ked sme v ako tak ukolisanom zivote.
Taky pekny myslienka, co som minuly tyzden pocula: Zmena pride vtedy, ked bolest z otalania v nevyhovujucej situacii je vacsia ako bolest zo zmeny. To znamena, ze naozaj ti musi zacat byt uz velmi nepohodlne, alebo akoby uz na ne si, a vtedy si ochotnejsia k zmene.
A do tretice, taka smiesnost - pacila sa mi beletria Kronika vtacika na klucik od Haruki Murakamiho - tam taky pravnik, co zazival krizu, chodil do opustenej zahrady, kde bola vyschnuta studna a on si do nej vzdy zaliezol a premyslal tam co so zivotom - bola to taka zaujimava kniha, ze som potom aj ja zmenila pracu 🙂

alantroj
12. aug 2024

Kukni si top spiritual leaders / techers na gugli. Oprah mavala soul sunday kde si pozyvala duchovnych vodcov. Najdes na youtube len je to v aj.

domca_domka
12. aug 2024

@martin8891 Moc nášho podvedomia, Hľadanie zmyslu života