Ahojte, chcela som predať nejaké knihy po deťoch. Na Martinuse mi uviedlo za niektoré knihy zúfalo nízke ceny, tak som skúsila knihbot ... Tam mi odpísali, že maju záujem o knihy, ale neuviedli cenu ... Máte s nimi skúsenosť? Oplatí sa predať knihy výhodnejšie cez nich? Alebo existuje ešte niečo, kde prednám knihy naraz? Akože pôvodne sme chceli s deťmi knihy predať, aby si za to mohli kúpiť ďalšie knihy, ale ak mi majú dať za knihu v top stave, pár centov, to ich radšej darujem. Ďakujem za rady 😊
Môžeš predať cez bazos alebo na facebooku sú skupinky s bazarmi knih
@jannka89 ja som predavala cez knihobot, kupila som si asi styri nove knihy, jo nesbo a podobne, za dva tyzdne ich precitala a isla predat, dokopy ma vysli na vyse 50 euro, cize top stav, dostala som za ne z knihobotu asi 15 euro za vsetky, v podstate nove knihy, aj to mi vyplatili az potom ako sa predali, akoze jednanie vsetko v pohode, ale nevrarila sa mi ani polovica investovaneho 🤷♀️
Ďakujem všetkým 🙃 idem to pozrieť
Včera som si práve porovnávala Restorio a Knihovrátok. Restorio mi "ponúkal" za knihy pár centov, knihovrátok ako tak lepšie.
Minule som čítala recenzie na jednotlivé weby, ktoré vykupujú knihy a knihobot z toho vyšiel najlepšie. Ono ide o to, či chceš predávať ty - čiže písať inzeráty, riešiť komunikáciu a posielať balíčky alebo sa ti to nechce riešiť. Ak s tým nemáš problém, tak si to porieš sama - tu na bazár daj inzerát, na bazoš, marketplace na FB, na FB je aj veľa čitateľských skupín a motyka raz vystrelí. Ak toto absolvovať nechceš, tak to posuň nejakému webu. Ja som oslovila knihobot, zajtra mi príde kuriér vziať knihy a oni ich nacenia. Mne je ale jedno, za koľko ich dajú. Sú to všetko odborné IT knihy, absolútne nemám chuť riešiť predaj po svojej línii. Som rada, že sa mi v skrini uvoľnilo miesto.
Martinus ešte minulý rok/začiatkom roka dával pekne za knihy. Ale od leta či kedy sa to zmenilo (tuším to malo niečo so skladom).
Predtým som kľudne knihu predala za 5-8 eur, teraz mi za úplne novú nepoužívanú ponúknu 80 centov 😑
zalezi, co od toho clovek caka, ak sa chce cim skor zbavit, kludne knihovratok a podobne. ak chce aj nieco zarobit, tak musi riesit vsetko sam. ved to ma aj logiku.
@kiwi3 je mi jasné, že najideálnejšie by bolo predať si to sama, a, že čím viac účastníkov predaja, môj zisk sa znižuje... To k tej logike 😀 chcela som porovnať spoločnosti ktoré, ktoré vykupujú knihy, resp. ich predajú za mňa, knihobot neuviedol sumy, a ja s nimi nemám skúsenosť, preto sa pýtam tých ktorí skúsenosť majú...tiež som sa dozvedela nové možnosti predaja kníh, za čo dotyčným ďakujem 😉