Kniha Robinson Crusoe

jamkar
25. máj 2024

Ahojte.

Prosím nemal by niekto obsah z Knihy Robinson Crusoe? Dcére to treba do školy a nestíha už prečítať. Veľmi by sme sa potešili. 😍
Ďakujem kráááásne. 🙂🙂🙂🙏

ka_ty2
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
januska12323
25. máj 2024

Čo by nestíhala len to by musela chcieť, že áno.

viestta
25. máj 2024

Robinson sa da precitat za dva dni, ked hned zacne, zajtra moze pisat obsah. Okrem toho sa da pozriet aj film.

anavixy
25. máj 2024

Ano, niekto ich ma plno: google 😃 ludi prebohaaa, vy mate co nastavene ako hlavu stranku prehliadaca, modry konik?

sisaka
25. máj 2024

@anavixy to by museli ten Google použiť a to vyžaduje určitú “námahu” autorka čaká, že jej to niekto pošle už spracované a najlepšie na veku primeranej urovni, tak dieťa len prepíše, alebo rovno vytlači? 🤷‍♀️

zuzanockamt
25. máj 2024

@jamkar A odkedy vie, že to mala čítať? Od piatku? 🤔🤭 Učiteľka aj tak zistí,že to je odpísané.

ka_ty2
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
aniele
25. máj 2024

@viestta No, len tie filmy sa zväčša dosť odlišujú od predlohy. Aby nedopadla tak, ako jedna naša maturantka, ktorá si vytiahla svetový romantizmus a Zvonára od Matky Božej začala rozprávať podľa disneyovky. Kto nepozná rozdiel - v knihe Esmeraldu obesia, Quasimodo zhodí Frolla zo strechy chrámu a on sám ide umrieť do kostnice k medzi mŕtvolky k Esmeralde. Žiadne "tanečky" na streche s veselými chrličmi.

viestta
25. máj 2024

@aniele ano, ale ten Robinson co som videla ja sa celkom s knihou zhodoval

aniele
25. máj 2024

@viestta Nevieš náhodou, ktorá verzia (rok)? Lebo to je ako Monte Cristo. Jediná verzia, ktorá sa výrazne zhodovala s knihou, bola tá TV séria so Jacquesom Weberom. O Troch mušketieroch ani nehovorím 😀.

viestta
25. máj 2024

@aniele nepamatam sa, to fakt zas tieto veci nejak nesledujem. Ja radsej knihu, hlavne tu "klasiku"

jamkar
autor
25. máj 2024

@zuzanockamt Áno, v piatok im povedala 🙂

jamkar
autor
25. máj 2024

@ka_ty2 my sme to v škole nepreberali, takže nie, neviem 🙂

viestta
25. máj 2024

@jamkar alebo slecna sa vyhovara, ze sa to dozvedela v piatok...

jenny224
25. máj 2024

Tiež si myslím, že si vymýšľa. Učiteľky takéto úlohy nezadavaju dobreze nie zo dňa na deň, na to sa necháva niekoľko dní. Tak už len guglit a guglit

ka_ty2
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sense
26. máj 2024

Tiež neverím ze im v piatok kázala na pondelok pripraviť obsah knihy robinsona Crusoa,... Už za mojej éry to patrilo k povinnému čítaniu... Tak namiesto tiktoku a insta nech použije dcéra google

ka_ty2
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
letfenixa
26. máj 2024

Zháňala to včera aj na FB.

jamkar
autor
26. máj 2024

@0silvia0 ďakujem krásne 🙂

jamkar
autor
26. máj 2024

@sisaka chcela som len niekoho poprosiť a nie sa tu hádať 🙂

jamkar
autor
26. máj 2024

@januska12323 Nestíha 🙂

jamkar
autor
26. máj 2024

@zuzanockamt Áno od piatku 🙂

jamkar
autor
26. máj 2024

@ka_ty2 od piatka do piatka 🙂

jamkar
autor
26. máj 2024

@sense nemá ani tiktok ani insta 🙂 🙂 🙂

viestta
26. máj 2024

@jamkar od piatka do piatka je tyzden, teda sedem dni

zuzana76
26. máj 2024

osobne si nemyslim, ze im dala len tyzden, na taketo veci sa dava aj mesiac

jamkar
autor
26. máj 2024

@zuzana76 p. Učiteľka na to zabudla, tak preto na to majú iba týždeň... :(

jamkar
autor
26. máj 2024

@viestta áno, ale nedá sa stále čítať knižku 7 dní sú aj iné povinnosti pri čom ešte ani knižku nemáme kúpenú