Kniha pre prvorodičky

aveevaaveeva
19. aug 2024

Ahojte,

Akú knihu o tehotenstve,pôrode, deťoch by ste odporučili pre prvorodičky ?

Vďaka 🍀

jenni_p
19. aug 2024

@aveevaaveeva
co sa tyka vychovy a psychologie:
-psychologia pre milujucich rodicov
- toto mali citat nasi rodicia
- ked detstvo boli (a pokracovania)
Co sa tyka aktivit na doma, pripadne psychomotoricky vyvin:
- Montessori 0-3
- Mamou hrave
- pohybovy vyvoj ditetr
Co sa tyka jedla:
- jime soolecne

jenni_p
19. aug 2024

@jenni_p ale samozrejme vsetki zavisi od toho, akou cestou chces ist co sa tyka vychovy, co sa tyka psychomotoriky, prikrmov. Mozno je lepsie sledovat aj ig profily ludi, ktiri sa tomu venuju alebo chodit na nejake aktivity spolocne s dietatom. Pozrela som si tvoj profil a si ikres Zvolen? Ja tiez, tak mozno z aktivit odporucim babygym v meste v priore, hodiny su kazdy tyzden a ukazu ti manipulaciu s babom na individualnej hodine a neskor kazdotyzdnove aktivity na podporu psychimotorickeho vyvinu babatka hravou formou a aj sa sicializujes a potom este plavanie napr husatka na kovacovej. 😊

meganka13
19. aug 2024

Ja momentálne so 7 týždňovým drobcom čítam Aha, ja rastiem kde sú super vysvetlené vývojové etapy v živote bábätka a Masáže deti a kojencov od Jany Hašplovej. Veľmi podrobne vysvetlené aj s obrázkami. Počas tehu som čítala Duše miminek

cimage
19. aug 2024

Pocas tehotenstva odporucam: Hypnoporod a Tajny zivot nenarodeneho dietata

slnkompobozkana
19. aug 2024

Táto kniha nakopla mňa zobrať pôrod do vlastných rúk - aj keď doma by som nerodila 😊

pralinka86
19. aug 2024

Zdrave dieta, aha rodičovstvo

aveevaaveeva
autor
19. aug 2024

@jenni_p dakujem za odpoved. Skor mam namysli nieco na styl tej komunistickej klasiky mama a ja 🤣
Kde su naozaj uplne zaciatky.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jenni_p
19. aug 2024

@aveevaaveeva chapem 😊