Volakedy existovali knihy Dospievajucim dievcatam/chlapcom, ale teraz ich nevidiet,resp su,ale v cestine. Potrebovala by som.obe verzie,pre chalana i dievca. Viem,ze je toho plny internet,len by som.chcela tlacenu verziu,bez zbytocnosti typu lgbt,homosexualita(bez zbytocnych komentarov😃)
@zuzanka.zuzu viem,len toto ma ist ako darcek🤗
@majuskabobi hah podľa mňa tie knihy nikto ani nečítal 😀
@majuskabobi podľa mňa, to čo odtiaľ vylučujes je nesprávne. Je to aspkekt tejto doby a deti by mali o nich vedieť. Zdravo a blízko môjmu presvedčeniu sme sa o týchto veciach bavili. A majú túto knihu. Je robená v otázkach a odpovediach takže si každý vybral konkrétnu vec čo ho zaujímala. Je celkom dobre písaná. A inak aký vek? U nás to bolo 13 rokov, teraz 12 ročný začína tieto otázky a už sme sa aj bavili o sexe. Podľa.ma okolo 12 rokov je aj ideálny vek. Starší sa uz nemajú záujem sa o tom baviť. U dievčat by som povedala ešte skôr. Ja napriklad už ako 10 ročná sme viedli diskusiu s mamou o sexe. (Samozrejme, je to veľmi individuálne)
@hipuska vylucujem to z toho dovodu,ze chcem,aby boli informovani o fungovani tela,nie o nejakych experimentoch. Tak to chapem ja. Ide o 10rocne dievca a menej vyspeleho 17rocneho. Kedze ziju iba s otcom,velmi sa o "tom" nebavia,mladu prekvapila menstruacia a mladeho mokre sny. Nic viac,nic menej✌️
@majuskabobi jasne chápem. Ale, deti v tomto veku nezaujíma dajake extra fungovanie. Zaujíma ich sex a všetko okolo toho. V dnešnej ere internetu, ak majú prístup....ale táto.kniha.je aj pre dievčata. Môžem ti pozrieť ak máš záujem, či tam je toto spomenuté.
@hipuska myslim,ze to nepriznaju,ale urcite si to radi precitaju😊 aspon pre moje potesenie🤗 ak vies,tak mi prosim pozri,ci je to spomenute,dakujem
@majuskabobi máš v správe. Je tam jedna kapitola
Chlapci nebojte sa puberty a je aj verzia pre baby - Dievcata nebojte sa puberty.
@kp7333 dakujem pozriem aj toto,ale myslim,ze hipuska uz poradila😇
Baby,obe su vypredane🙈😳
@majuskabobi Neviem, kde všade si hľadala, ale na gorila bodka sk majú otázky a odpovede pre chlapcov a dievčatá
@majuskabobi podarilo sa Vám niekde kúpiť? Všade vypredané, tiež hľadám pre chlapca.
@monikapalo v kníhkupectvách martinus ale iba na predajniach majú ešte pár kusov. Asi posledných. Ja som raz zadala tuba dopyt a jedna mamička ochotná mi kúpila a poslala poštou domov
myslíš knihu som správne dievča? som správny chlapec? aj ja som ju mala. aj v bazári ich máš niekoľko... za 1e,2e,4e,6e,8e
https://www.modrykonik.sk/market/knihy/v6pc9f/0...
https://www.modrykonik.sk/market/knihy/qbshnx/k...