Kniha pre 13-ročnú slečnu

silvike
24. okt 2023

Ahojte zienky, poradte dobru zaujimavu knihu pre 13rocnu slecnu ? Dakujem 🙂

missviolet
24. okt 2023

a aky zaner rada cita?

silvike
autor
24. okt 2023

Jooj, ani neviem. To je manzelove krstňa. Tak rozmyslam co by bolo vhodne pod stromcek. Nejaky lahky humorny pribeh. Nic tazke, narocne 🙂

marica61
24. okt 2023

@silvike Anna zo Zeleného domu napr.

silvike
autor
24. okt 2023

Toto som jej uz dala minule Vianoce 🙂

denka81
24. okt 2023

Dcéra (13) si teraz naposledy kúpila Sherlocka. A začala čítať anglické knihy. Prvú na foto dostala na konci školského roka, veľmi sa jej páčila

jasminet
24. okt 2023

a co tak radsej poukazku do knihkupectva - nech si sama vyberie

silvike
autor
24. okt 2023

@denka81 Dakujem za tip ;) Pozriem na nete. Ani tie aj by neboli od veci.

silvike
autor
24. okt 2023

@jasminet Tak jasne, dalo by sa aj takto poriesit, ale najprv som chcela vediet co take maju Vase dievcata v takom veku rady, ake knihy ich zaujali, bavili, nadchli.

prasiatko30
24. okt 2023

Ono to je velmi otazne - ak je citatelka a ma svoj zaner tak najlepsie je opytat sa co cita - ak cita fantasy tak nejaku romantiku ti asi moc citat nebude. U any zo zeleneho domu som si vsimla, ze decksm sa viac paci serial ako kniha. Skus napr hunger games, moje starsie ditko v tom veku citalo agathu christie, tambien sa pacila guernseyovska literarna a kolacova spolocnost. Potom aj chlapec v paskovanom pyzame je ok pre takyto vek. A z romantiky - na par krokov, rachel lippincott

prasiatko30
24. okt 2023

Inaksie neviem ci aj na sk ale napr u nas na vianoce vydavatelstva vydavaju specialne edicie, ktore sice nemusia byt podla gusta dietata alebo este/uz nie je pre danu vekovu kategoriu , ale su tak nadherne, ze ak chces niekomu urobit radost so specialnou/zberatelskou ediciou oblubenej knihy tak aj to moze byt pekny darcek.

jasminet
25. okt 2023

@silvike manga v anglictine, knihy o psychológii, fantasy... A celkovo veľa anj knih - vlastnému decku v tomto veku už neviem vybrať 🙂