Mate prosim niektora knihu Organizovana domacnost od minidiamond Silvie? Je uzitocna ta kniha. Ja milujem organizovat aj ked to nie je uplne tip top, mam nacitanych vela takychto knih a celkom ma to bavim. Budem mat narodeniny, tak si vymyslam darcek. Dakujem
@cookie29 Dakujem, no ked si mi to takto napisala, tak ju asi ozaj nepotrebujem. 🙂 Je pravdou, ze dost vela m toho napozeraneho.
Silvia veľmi rada kopíruje zahraničných influencerov a robí si na tom "kariéru". Myslím, že s ničím novým neprišla a všetky tie vychytavky sú založené na rovnakom princípe, nič na čo by si neprišla aj sama.
Keď sa nevieš rozhodnúť, skoč ju do kníhkupectva prelistovat. Možno si v tej sekcii (upratovacej, minimalistickej) nájdeš nejakú, co Ta zaujme 😉
@baskustek konečne to niekto napísal. 3/4 vecí čo dávala som videla na FB asi 100x 😀
Co od toho cakas? Ja osobne ju nemam, sledovala som ju na IG. Jej prispevky su vacsinou inspirovane zo zahranicnych uctov, vela veci som uz videla xkrat na americkych, polskych a inych uctoch. Takze ak mas nastudovane, nacitane ci sledujes viacero organizacnych/organizovanych stranok nebojavis podla mna nic noveho. Knizka by sa podla mna hodila skor niekomu, kto zacina, kto nema predstavu o skladani, organizovani, stitkoch a podobne. Ale to je moj nazor.