Kniha Organizovaná domácnosť

14. mar 2023

Mate prosim niektora knihu Organizovana domacnost od minidiamond Silvie? Je uzitocna ta kniha. Ja milujem organizovat aj ked to nie je uplne tip top, mam nacitanych vela takychto knih a celkom ma to bavim. Budem mat narodeniny, tak si vymyslam darcek. Dakujem

cookie29
14. mar 2023

Co od toho cakas? Ja osobne ju nemam, sledovala som ju na IG. Jej prispevky su vacsinou inspirovane zo zahranicnych uctov, vela veci som uz videla xkrat na americkych, polskych a inych uctoch. Takze ak mas nastudovane, nacitane ci sledujes viacero organizacnych/organizovanych stranok nebojavis podla mna nic noveho. Knizka by sa podla mna hodila skor niekomu, kto zacina, kto nema predstavu o skladani, organizovani, stitkoch a podobne. Ale to je moj nazor.

autor
14. mar 2023

@cookie29 Dakujem, no ked si mi to takto napisala, tak ju asi ozaj nepotrebujem. 🙂 Je pravdou, ze dost vela m toho napozeraneho.

baskustek
14. mar 2023

Silvia veľmi rada kopíruje zahraničných influencerov a robí si na tom "kariéru". Myslím, že s ničím novým neprišla a všetky tie vychytavky sú založené na rovnakom princípe, nič na čo by si neprišla aj sama.

ketrint
14. mar 2023

Keď sa nevieš rozhodnúť, skoč ju do kníhkupectva prelistovat. Možno si v tej sekcii (upratovacej, minimalistickej) nájdeš nejakú, co Ta zaujme 😉

janulik2008
8. apr 2023

@baskustek konečne to niekto napísal. 3/4 vecí čo dávala som videla na FB asi 100x 😀