Baby, poradite nejaku dobru knihu o uspesnych ludoch pripadne ako byt uspesny a vyrovnany. Nejake dobre motivacne citanie.
@ms_green baby ja mam na mysli nieco fakt kvalitne,ziadnu pyramidu ani nic. Ja rada citam forbes. Je to fajn casopis. Pripadne nejaky inspirativny pribeh si precitat. Prechadzam dost zlozitym obdobim a neviem ako dalej. Tak skusam ci by mi nepomohla kniha
Úprimne? Ak prechádzaš zložitým obdobím, skús skôr zopár sedení u terapeuta (preplatí ti ich poisťovňa). Myslím si, že to ti dá lepší smer a podporu ako knižka, ktorú napísal niekto aby na tom proste zarobil a sú v nej (z 90%) stále tie isté otrepané formule typu "Raz si hore, raz si dole"
Za mňa je najlepšou motivačnou literatúrou odborná literatúra 😊 ale teda jedna sa mi páčila aj z poličky s motivačnou literatúrou a ak hľadáš spôsoby ako byť viac vyrovnaná, tak by sa možno mohla páčiť aj tebe - je to 13 vecí, ktoré psychicky silné ženy nerobia, je napísaná vcelku prakticky, bez zbytočných omáčiek a niečo som si z nej vzala
@lindous kludne moze byt aj odborna...pozriem si to
@ms_green uz som to skusala ale nepomohlo. Preplatila mi to poistovna :(
Skus mozno podcasty ako Mentalita foundera alebo Startiup - tieto su o ludoch v biznise. Ale vynikajuci podcast je Ludskost a to je taky dusevny podcast a velmi prijemny na pocuvanie.
@engynka dakujem, kde ich najdem?
Ja pocuvam cez iphone appku Podcasty. Inu aplikaciu zial nepoznam
Ja sa sem len pripnem, lebo zatiaľ som čítala asi 3 a prišli mi to extrémne drísty. Tak možno nájdem niečo lepšie. 😀