Stalo sa vám uz, že vám kniha zmenila pohľad na zivot, vzťah k blízkym, pozitívne namotivovala? Mam trochu voľného času, potrebujem životný impulz, preto by som vás chcela poprosiť a nejaký knižný typ. Na žánri nezáleží. ďakujem
Ultra processed people. Zmenila mi zivot.
Na pocudovanie McDonaldovej Vajce a ja
Odvaha byt neoblubeny
Dostante nas odtialto
Alchymista 🥰
chatrč a rázcestia od Younga, ta druha je uzasna na zamyslenie sa nad vlastnym zivotom a to aky mam vztah s inymi
Na mňa zapôsobila Toxic parents. Teda nie ze by som mala nejakých hrozných rodičov, ale veľa som z nej pochopila, že aj oni sú len ľudia a hlavne na niektorých realnych prikladoch som za tých svojich naozaj ďakovala bohu.
Sensei zo Šambaly. AllatRa.
Why We Sleep (Matthew Walker)
Biblia.
od C.S. LeWisa knihy
Zaskočen radostí
Svedectvo o zármutku
Veľký rozvod
Dopisy skušeného ďábla
Knihy od Osho 🙂
Umberto Ecco - Meno Ruze
@bluka2 velmi odporucam knihu a aj podkasty.
Ale v skratke.
Prestala som uplne kupovat capiny, AK ide syn so mnou do obchodu, tak jasne, ze mu kupim.
Prestala som kupovat yogurt, plne cukru a emulator. Robim yogurty doma. Prestala som kupovat chleba a pecivo, peciem a mrazim, potom vytiahnem.
Kupila som si mraznicku, navarila batch cooking a vyberam.
Nejem ziadne kekse, v robote ich mame mrte a podobne.
Ale musim povedat, ze kniha bol velmi dobry eye opener.
My sme sa aj tak zdravo stravovali, ale ma to utvrdilo , ze ideme spravnou cestou.
Ja som všeličo pochopila vďaka knihe Obklopený idiotmi, Obklopený psychopatmi, 5 jazykov lásky. A navždy mi utkvela v pamäti Ema a ja. A od Betty MacDonaldovej - Ja to zvládnem.
@oslo1 👍👍👍 tak je to pre mňa dobrý kandidát na vianočný darček pre seba.
Jogurty kupujem len čisto biele s ničím a to v tomto ročnom obdobi už tiež nie, tie sladké celoročne vôbec, ani kekse, ani tie typické müsli zmesy. Ale ten chleba 🤔 tam mám potenciál na zlepsenie…
Aj mraznička by som lepšie vedela zapojiť. Vďaka za tip
Dave Barry - Rukověť správného chlapa. 🙂
@isis234
Ahoj jasne.
Ja mam instant pot.
ASI 4,5 litra mlieka (u Nas 2x 8 pints) 2 x pasterizujem. Pasterizovat nemusis, vsetky mlieka su pasterizovane, ale Oni potom aj fibre zhustnu.
Ked vychladnu na 35 C, tak tam pridam @ 200 ml svojho domaceho yogurt. V proven varke som pouzila biely grecky kupovany, mam aj kultury, ale toto bolo vyhodnrjsie.
Zamiesam s mliekom, dam do instant pot a zapnem tak na 18 hodin.
Ked to vypne, tak si dam vacsie Sito do misy, do toho plienku a do toho dam ten yogurt. Necham odkvapkat a za 2 holding mam grecky yogurt .
AK nemas yogurtovac, tak mozes dat aj do hrbca a na noc vlozit do truby, kde nechas zapnute Svetlo, to by Malo udrzat teplotu.
My z jogurtu robime aj zmrxliny, syn si robi, s ovocim, potom to hicikedy je, je to zdravie, tak som s tym ok
Kaviareň na konci sveta , John Strelecky ... má to dve časti ....pomohlo mi to v mojich najťažších chvíľach
Zrozeni k propojeni, Zmysluplne vztahy
Tieto. G.Malachov všetky jeho knihy.
V.Zéland všetky časti Transurfingu
V. Megre všetky časti Anastázie
Vnutorna sloboda,Love is a choice,Typologia osobnosti,5 znakov lasky a pod..