Ahojte. Prosím kde sťahujete e-knihy? Najlepšie aktualne tredny. Beletriu. Romantiku. Niečo letné.
Na štýl Leto na Santorini, Francúzska lekcia..prípadne kúpim ak má niekto v ponuke.
Ďakujem
Ja iba napíšem do Google epub, alebo PDF. PDF sa dá pre koncertovať na epub
Kupujem si ich v Martinuse
Knižnica, za ročné členské veľký výber, aj novinky.
vacsina kniznic je napojena na online "palmknihy.cz" a daju sa knihy citat len na androidoch, nie na normalnych citackach (teda 95% citaciek nema android)
@ptvw kniznica nema tie knihy u nich na PC a teraz si ich poziciach, to je CZ/SKK system, na ktory sa kniznice napoja.
napr. mestska kniznica v BA v tom systeme je, je tam okolo 17000 knih teraz, ale precitas ich len tam kde je android
Napísať knihu je práca. Vytlačiť ju je práca. Distribuovať je tiež práca. No a za prácu sa platí. Knihy sa kupujú, takisto denná tlač. Kedy sa už naučíme, že nielen práca s lopatou je práca?
E-knihy kupujem..hlavne na Martinuse, ale oblubene mam aj knihkupectvo knihydobrovsky.cz , casto mavaju rozne akcie, treba sledovat..
@ivka225 pýtal sa ťa niekto na názor? Lebo ak nemáš odpoveď na konkrétnu otázku neodpovedaj.. ano viem si knihu aj kúpiť..... ale to som sa nepýtala.
pouzivam palmknihy. tam sa za to normalne plati, ale ja mam preukaz KBNM cize kniznica ba nove mesto a mam to zdarma
novinky nikde nestiahnes zdarma, tie sa len kupuju nove..... proste zadarmo nie su
starsie knihy a klasiku ponachadzas na nete