Kde sťahujete e-knihy?

dennoc1312
5. jún 2024

Ahojte. Prosím kde sťahujete e-knihy? Najlepšie aktualne tredny. Beletriu. Romantiku. Niečo letné.
Na štýl Leto na Santorini, Francúzska lekcia..prípadne kúpim ak má niekto v ponuke.
Ďakujem

lucik194
5. jún 2024

novinky nikde nestiahnes zdarma, tie sa len kupuju nove..... proste zadarmo nie su

starsie knihy a klasiku ponachadzas na nete

sisska96
5. jún 2024

Ja iba napíšem do Google epub, alebo PDF. PDF sa dá pre koncertovať na epub

milanemila
5. jún 2024

Kupujem si ich v Martinuse

behulka
5. jún 2024

Knižnica, za ročné členské veľký výber, aj novinky.

ptvw
5. jún 2024

@behulka ktorá kde? My mame takú mini knižnicu veru neviem ci ponúkajú aj eknihy musim zistiť

lucik194
5. jún 2024

vacsina kniznic je napojena na online "palmknihy.cz" a daju sa knihy citat len na androidoch, nie na normalnych citackach (teda 95% citaciek nema android)

@ptvw kniznica nema tie knihy u nich na PC a teraz si ich poziciach, to je CZ/SKK system, na ktory sa kniznice napoja.
napr. mestska kniznica v BA v tom systeme je, je tam okolo 17000 knih teraz, ale precitas ich len tam kde je android

ptvw
5. jún 2024

@lucik194 ďakujem za info 🙂...a cize čítať cez mobil (ja len android používam)

ivka225
6. jún 2024

Napísať knihu je práca. Vytlačiť ju je práca. Distribuovať je tiež práca. No a za prácu sa platí. Knihy sa kupujú, takisto denná tlač. Kedy sa už naučíme, že nielen práca s lopatou je práca?

bona
6. jún 2024

E-knihy kupujem..hlavne na Martinuse, ale oblubene mam aj knihkupectvo knihydobrovsky.cz , casto mavaju rozne akcie, treba sledovat..

dennoc1312
autor
6. jún 2024

@ivka225 pýtal sa ťa niekto na názor? Lebo ak nemáš odpoveď na konkrétnu otázku neodpovedaj.. ano viem si knihu aj kúpiť..... ale to som sa nepýtala.

lucik194
6. jún 2024

@ptvw presne tak, jedine citat na mobile

pusinka_1
15. jún 2024

pouzivam palmknihy. tam sa za to normalne plati, ale ja mam preukaz KBNM cize kniznica ba nove mesto a mam to zdarma

pusinka_1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz