mamky ak mate citacku knih kde si stahujete knihy zadarmo
nestahujem si knihy zadarmo, daju sa požičat E knihy v knižnici a to členské nie je také žeby to nešlo zvladnut
Ja si vacsinou v AJ jazyku alebo mam konk. knihu,ktoru hladam a vo vacsine pripadov najdem cez Google online alebo stiahnem. Nemam konkretnu stranku. 🙂
vy co mate citacku tak je to lepsie ako klasicka kniha? nechyba vam drzat v ruke klasicku vazbu ako len citacku? 🙂
Uložto je plne aj nových kníh
@balaskovae Kniha je kniha, ale na cesty,dovolenky k doktorovi je čítačka lepšia, alebo keď nájdem knihuu co si chcem prečítať ale nechce sa mi ju kupovať tak stiahnem z uložto (fuj fuj hanba mi 🙄)
Na ulozto. A tiez som na fb v nejakej skupine a istu dobu sa tam dost pridavali knihy... Asi ctu, ctes, cteme alebo nieco take... Inak citacka je ina ako kniha, ale k normalnym kniham by som sa dnes uz nedostala (nemam na to si ich kupovat a ani nestiham navstevovat kniznice), nehovoriac o tom, ze knihu v citacke precitam za den aj za par mesiacov a potom uz nemusim riesit, co s nou dalej...
Nikde. Ked chcem knihu, kupim si ju. Ano, aj e-knihu. Ked chcem hudbu, zaplatim si spotify. Ked si chcem pozriet serial, zaplatim si netflix alebo hbo.
Na tej knihe, piesni, seriale ci filme niekto pracoval a za toto dielo by mal byt ohodnoteny (aj) podla jeho uspechu a predaja.
@balaskovae nie..aj keď ja striedam,chodím do knižnice,ale aj čítam v čítačke...je malá,podsvietená,všade ju do sebou vezmeš
Nemôžeš si len tak stiahnuť knihu zadarmo. Rovnako ako si je zadarmo nezoberieš z kníhkupectva