Kam dať staré knihy?

zuzanahdm
3. máj 2019

Ahojte, mam dosť veľa starých knih. Nie su všetky slovenské, ale aj nemecké niečo možno maďarské. Potrebujem sa toho zbaviť čím skôr, hoc i bez zisku, len to musí ist preč. Neviete mi poradiť kam to odniesť v Košiciach?

zulla
3. máj 2019

skus anikvariat na hlavnej.

cucoryedka
3. máj 2019

ahoj 🙂 my sme toto riesili pred 7 rokmi, a vzali nam to v Antikvariate na Hlavnej a na Bocnej, bola som sa ale predtym vopred informovat ci knizky beru. Skus im zavolat, resp. priamo ist tam, a oni uz povedia 🙂 Pozerala som, ze okrem antikvariatov na Hlavnej a Bocnej, by mal byt este jeden na Zimnej. My sme to pred 7 rokmi riesili, tak, ze este ked som sa sla pytat, ci vezmu knizky, pripravila som si zoznam titulov - s autormi a rokom vydania, a ten so sebou zobrala. Bola to piplacka, ale zobrali nam skoro vsetko...aky je ale teraz postup, netusim...

deti95060810
3. máj 2019

v Mt zoberú aj do okresnej knižnice...opýtaj sa v knižnici popr. pozri ich stránku..

rajona
3. máj 2019
certicekxxl
3. máj 2019

www.pokladyzpovaly.sk. Super antikvariát v Humennom, pridu si aj vyzdvihnúť 🙂

carduelis
3. máj 2019

Existuje Útuľna kníh- ide o knižné búdky rôzne v meste, v nemocniciach, kde si ľudia môžu zobrať knihu a čítať.
https://m.facebook.com/utulnaknih/

zuzanahdm
autor
25. máj 2019

@rajona tak toto je perfektné, mam tri plne poličky kníh, úplne prepchate. Zájdem tam cez týždeň určite, ďakujem veľmi pekne.

janinah
3. jún 2019

@zuzanahdm už si tam bola? zobrali bez problémov? tiež sa potrebujem zbaviť starších kníh blízko KE...dík z ainfo

zuzanahdm
autor
10. jún 2019

@janinah bola som sa pýtať, zoberú všetko