Ahojte ,poraďte nejaké filmy o holokauste...
Videla som už - Colette , Pianista, Chlapec v pruhovanom pyžame,Sofiina voľba, Schindlerov zoznam....ďakujem za rady...
Lidice, Habermannův mlýn
@livs25 asi si chcete pozrieť niečo teraz,ale ak by náhodou aj niečo do budúcnosti - niekedy v januári/februári 2021 bude mať premiéru film Správa 😉
Aj Musíme si pomáhať je na túto tému 🤷♀️
Este napr Seda zona, Bez chlapce bez, tiez Hitler vzostup zla - tomje skor o samotnom Hitlerovi
@carambolo A co to ma spolocne s Holokaustom? Ked chce filmy o Holokauste?
Nemecky fasizmus je specialny sam o sebe.
Život je krásny
Nepriateľ pred bránami, Valkyra, Nehanebni bastardi, Bez, chlapče bez
Zlodejka kníh
Záťah
@carambolo Ako vidim ty budes specialna. 😂
@carambolo A poradíš nejaký konkrétny film? Z tých čo by si odporučila? Ja by som si rada pozrela.
@carambolo co si sem prisla rozvirit vasne ci co? naco to tu splietas? tvoje myslienky a hnev si nechaj na doma, nik tu nan nie je zvedavy. chcela konkretnu vec, tak odpovedaj k teme a nerad ludom o aky typ "dejin" sa maju zaujimat!!!
to ako keby chcel niekto knihy o mafianoch a ty mu radis rosamunde pilcherovu 😀
čierna kniha
@carambolo ty si dobra krava... piseme tu niekto niekde o niecom??? tu nik nespomina ziadne obete nicoho, chcela NAZOV filmu o holokauste a normalne, rozumne zeny ju pochopili a dali IBA nazov filmu... az na jednu, co to nepochopila a ma potrebu poucat... chod si dat kavu radsej ty a vezmi encyklopediu do ruky a chod z kona prosim ta prec. si tu "par dni" a uz sa predvadzas. 😀
Milujem, diablove čísla keď si spomeniem na názvy iných tak ešte dopíšem